Az új Zidane, vagy Messi utódja lesz a csodagyerek?
Címlap / Showbiznisz / Az új Zidane, vagy Messi utódja lesz a csodagyerek?

Az új Zidane, vagy Messi utódja lesz a csodagyerek?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-16

Nem mindennapi tehetségű játékos került az európai elitklubok és a francia válogatott látókörébe, a szakértők új Messit és Zidanet látnak az ifjú játékosban, ráadásul mindkettőt egyszerre. A napvilágra került felvételek láttán a vélekedés nem tűnik alaptalannak, annak ellenére, hogy a kiszemelt meglehetősen fiatal, mindössze 6 éves! 

Algéria sokmindenről lehet híres, de nem a futballjáról. Bár az igazat megvallva Algéria nem igazán híres semmiről, az átlag magyar csupán annyit tud róla, hogy valahol Észak-Afrikában fekszik, de nem büszkélkedhet piramisokkal, Karthágó romjai sem arrafelé vannak, és újabban már a Dakar Rally is nagy ívben elkerüli. Mit adott hát Algéria a világnak? – tehetjük fel a kérdést. Nem mit, hanem Kit! – válaszolja a futballrajongó. Hiszen nem felejtettük el, hogy a közelmúltban visszavonult Zinadine Zidane, a francia válogatott játékmestere noha Franciaországban látta meg a napvilágot, de édesapja révén algériai származású. Zidaneról szinte csak szuperlatívuszokban cikkezett a világsajtó, és búcsúmeccse óta tudjuk, hogy nem csak a lábát, hanem a fejét is tudja használni. Most azonban úgy tűnik, hogy a nagy előd nyomdokaiba lép egy honfitársa, a mindössze 6 éves Madin Mohamed.
 

Madin szüleivel három évvel ezelőtt költözött Franciaországba Algériából, Roubaix városában telepedtek le, ahol a helyi csapatban járatja bolondját az apró ellenfelekkel, de olyan művészi módon, amilyet még talán magától a nagy Zizoutól sem láthattunk fénykorában. A szakírók szerint istenadta tehetség, egyesek már odáig ragadtatták magukat, hogy egyszerre lássák benne Zidanet, Messit és Ronaldót, de persze tény, hogy ha valaki megnézi a róla készült videót, az csak elképedve keresgéli a jelzőket arra amit lát, és manapság a fenti nevek a leginkább illő jelzők az effélére. Az egyelőre még csak korosztályos csapatban játszó Mohamed már most felhívta magára a nagy csapatok figyelmét is, így érdeklődik iránta a Chelsea és a Real Madrid is, hogy felcseperedve náluk kezdje meg vélhetően nem mindennapi karrierjét. A szülőknél természetesen a francia állam is bejelentkezett, felajánlva a család számára az állampolgárságot, mert ugye akkor a kis Madin később a gallokat erősíthetné legalább válogatott szinten, hiszen arra meglehetősen kevés az esély, hogy a francia bajnokság egyik csapata tudná szerződtetni a pénzes klubok helyett. Természetesen mindehhez már csak arra van szükség, hogy Madin is úgy gondolja, hogy a jövője a focipályákon van, és ne válasszon valamilyen másik szakmát. Nyilván sokan csalódottak lennének, ha így történne, de valljuk be, kevés az esélye, hogy a srácból mondjuk pék lesz.


 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5646 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x