A bőr illata csábítja a sztárokat
Címlap / Showbiznisz / A bőr illata csábítja a sztárokat

A bőr illata csábítja a sztárokat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-10

Nem mindennapi eseménynek volt helyszíne egy kis belvárosi parfüméria. Zólyomi Zsolt, akit csak az "Orr"-ként emlegetnek, ismert magyar modelleket hívott segítségül, hogy megtalálja a legcsábítóbb férfi illatot. Dukai Regina, Debreczeni Zita, Horváth Éva, Voksán Virág és Kustánczi Lia szagolt és egybehangzóan úgy döntött, a bőr a legférfiasabb, legcsábítóbb, legtermészetesebb illat. 

Zólyomi Zsolt a legismertebb magyar parfümőr, aki most új illaton dolgozik. Az „Orr” ismert szépségeket hívott segítségül.

„A nők tudják megmondani, mi az, ami igazán csábító, férfias illat, ezért gondoltam arra, hogy ismert magyar modellek segítsenek nekem. Érdekes kísérlet volt, amiből sokat tanultam.” – mondta Zólyomi Zsolt parfümőr.


A különféle illatminták és félkész parfümök szagolgatása után a lányok egybehangzóan az egyik legősibb anyag, a bőr illata mellett voksoltak.

„A nőies illatokat tekintve elég válogatós vagyok, nehezen tudom meghatározni mi tetszik. A férfiak tekintetében azonban a teszt is megmutatta, hogy egyértelműen a bőr illata az, ami erőt, természetességet, férfiasságot sugároz.” – vallotta be Debreczeni Zita.


Zita mellett Voksán Virág is a bőrre szavazott.

„A bőr egyszerre hordozza a luxus, az elegancia érzését és az erotikát. Imádom a bőr ruhákat vagy akár a luxus autók bőr ülésének illatát, így nem meglepő, hogy az ilyen alkotóelemeket tartalmazó parfümre szavaztam.” – mondta Voksán Virág.


Zólyomi Zsolt szerint a tesztelés eredménye egy nemzetközi trendet erősít. A parfümőr tapasztalata szerint a hölgyek az úgynevezett neoszexuális férfiakra buknak, akik férfiasak, erőteljesek, de nem a macsó kategóriába tartoznak, hanem tisztelik a tradíciókat és az örök értékeket.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7198 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x