Ada jobb mentalista, mint Danny Blue?
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Ada jobb mentalista, mint Danny Blue?

Ada jobb mentalista, mint Danny Blue?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-31

Danny Blue az Interaktív vendége volt a VIVA-n. A műsorvezető Ada kicsit kellemetlen helyzetbe hozta a mentalistát: kiderült ugyanis, sokkal jobb képességekkel rendelkezik, mint Danny... 


Rendezvénynaptár
Az Interaktívban Ada látta vendégül a mentalistát, és felmerült a nagy kérdés, amire mindenki nagyon kíváncsi: mégis kiből lehet mentalista?


Danny fontosnak tartja, hogy jó legyen a megfigyelőképességünk és az emlékezetünk, hiszen szerinte csak így lehet jó mentalista az ember. Megkértem, hogy tanítson nekem valamit, és a lecke remekül sikerült: megkérdezte tőlem, emlékszem-e, hogy mi volt az első mondta, amikor belépett a stúdióba."


"Hirtelen nem ugrott be, de azonnal visszakérdeztem: és te az én első mondatomra? Nem rémlett neki, de én aztán rögtön vissza is idéztem azt, amit ő mondott...
Lehet, hogy jobb mentalista vagyok, mint ő?” – nevetett Ada, aki amellett, hogy tiszteli Danny-t a munkájáért, nem is szeretne szakmát váltani. – „Maradok persze műsorvezető, az egész csak egy jó vicc volt.” – szögezte le Ada. 
 
[ 1599 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x