Ada jobb mentalista, mint Danny Blue?
Címlap / Showbiznisz / Ada jobb mentalista, mint Danny Blue?

Ada jobb mentalista, mint Danny Blue?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-25

Danny Blue az Interaktív vendége volt a VIVA-n. A műsorvezető Ada kicsit kellemetlen helyzetbe hozta a mentalistát: kiderült ugyanis, sokkal jobb képességekkel rendelkezik, mint Danny... 

Az Interaktívban Ada látta vendégül a mentalistát, és felmerült a nagy kérdés, amire mindenki nagyon kíváncsi: mégis kiből lehet mentalista?


Danny fontosnak tartja, hogy jó legyen a megfigyelőképességünk és az emlékezetünk, hiszen szerinte csak így lehet jó mentalista az ember. Megkértem, hogy tanítson nekem valamit, és a lecke remekül sikerült: megkérdezte tőlem, emlékszem-e, hogy mi volt az első mondta, amikor belépett a stúdióba."


"Hirtelen nem ugrott be, de azonnal visszakérdeztem: és te az én első mondatomra? Nem rémlett neki, de én aztán rögtön vissza is idéztem azt, amit ő mondott...
Lehet, hogy jobb mentalista vagyok, mint ő?” – nevetett Ada, aki amellett, hogy tiszteli Danny-t a munkájáért, nem is szeretne szakmát váltani. – „Maradok persze műsorvezető, az egész csak egy jó vicc volt.” – szögezte le Ada.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2010 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x