Takarításban is bajnokok olimpikonjaink
Címlap / Showbiznisz / Takarításban is bajnokok olimpikonjaink

Takarításban is bajnokok olimpikonjaink

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Kemény Dénes, a Férfi Vízilabda Válogatott szövetségi kapitánya csapatának két alapemberével, Varga Dániel és Varga Dénes olimpiai bajnok vízilabdázókkal takarított ki egy vadonatúj uszodát Szentendrén. A munkába Freire Szilvia és Polgár Krisztina szépségkirálynők is besegítettek. 

Kemény munka az uszodatakarítás, legalább olyan, mint egy kiadós edzés! nyilatkozta Dr. Kemény Dénes, aki Varga Dániellel és Dénessel együtt mosta fel Szentendre új uszodáját! A nagytakarítást végző olimpikonok arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy Magyarországon ma még rengeteg olyan város létezik, amelynek nincs saját uszodája.

„Örömmel és büszkeséggel mondhatjuk el, hogy a vízilabda sportágnak jelenleg nem kell tartania az utánpótlás hiányától! Ehhez bizonyára egyaránt hozzájárulnak a felnőtt csapat sikerei, és a jól kiépített utánpótlás nevelő programok is. Ugyanakkor sem a vízilabda, sem bármilyen más élsport nem tud létezni megfelelő létesítmények nélkül. Azokban a városokban pedig, amelyekben nem található uszoda, még arra sincs lehetőség, hogy a gyermekek bármelyik vízi sporthoz akár csak kedvet kapjanak.”– mondta el Dr. Kemény Dénes a rendezvény alkalmából.

„Az első, amit észrevettem a medence mérete volt, mivel 33 méterével pontosan megfelel a vízilabda szabályainak. Remélem ezzel Szentendrén is egyre erősebbé válhat a vízilabda élet.” – mondta el Varga Dániel, olimpiai bajnok vízilabdázó.

„A takarítás nem az erősségem, de kivettem a részem a feladatból és úgy érzem nem vallottam szégyent. A nyári meccseken a góllövésben majd jobban jeleskedem.” – nyilatkozta mosolyogva Varga Dénes, olimpiai bajnok vízilabdázó.


A nagytakarításon ott volt Freire Szilvia, a 2008 Miss World Hungary győztese és Papp Lili a 2008 Miss Balaton győztese is, akik egybehangzóan állítják, egy ekkora uszoda és wellness központ takarítása igazi férfimunka! Ők kimondottan úgy látták, hogy a fiúk legalább olyan otthonosan mozogtak partvissal a kezükben, mint a medencében.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2830 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x