Kiszel Tünde ahhoz is buta, hogy megsértődjön?
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Kiszel Tünde ahhoz is buta, hogy megsértődjön?

Kiszel Tünde ahhoz is buta, hogy megsértődjön?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-31

Ákos keményen alázta Kiszel Tündét egyik koncertjén. A celeb azonban gyermeki örömmel fogadta, hogy az énekes megemlékezett róla. 


Rendezvénynaptár
Kiszel Tündéről köztudott, hogy nem az eszéért szeretjük, az már viszont sokak számára rejtély, hogy tulajdonképp miért is? Ákos is erre kereste a választ nemrégiben egy koncertjén.


Az énekes két szám közötti felkonferáló szövegében többek közt azt mondta: "Magyarország celeb-betegségben szenved. Onnan lehet őket felismerni, hogy számlatömb van a hónuk alatt és tévéből tévébe rohangálnak. Az egyikük produktuma egy naptársorozat, amin lányával látható, és összenőtt a szemöldöke".


Kiszel Tündének a jelek szerint komoly kihívást jelent a fenti mondat értelmezése, és büszke rá, hogy Ákos megemlítette őt. "Hallottam, hogy Kovács Ákos engem is beleszőtt a számok közötti konferálásaiba. A naptárammal és a szemöldökömmel is tréfálkozik. Nagy tisztelője vagyok Ákos munkásságának, és büszke vagyok rá, hogy megemlít a koncertjein. Arról nem beszélve, hogy az ő szavainak micsoda reklámértéke van. Ha a bulijain résztvevő több ezres tömegnek csak egy kis százaléka megveszi a naptáramat, már megérte a poén tárgyának lenni". - mondta az egykori modell, s ezzel bizony nehéz volna vitatkozni. Lehet, hogy Kiszel Tünde nem is olyan buta, mint amilyennek látszik...?


 
 
[ 2964 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x