Liptai és Gesztesi - se veled, se nélküled?
Címlap / Showbiznisz / Liptai és Gesztesi - se veled, se nélküled?

Liptai és Gesztesi - se veled, se nélküled?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-28

Nem tud szabadulni egymástól a válófélben levő színészházaspár. Gesztesi Károly és Liptai Claudia a mai napig közös otthonban élnek, és ez egyáltalán nem esik nehezükre, sőt! 

Gesztesi Károly elárulta: szakításuk ellenére az estéke még mindig közösen töltik el a televízió előtt Claudiával kéz a kézben. Ugyanúgy becézgetik egymást, mint szerelmük idején: szívemnek szólítják, puszival és ölelésekkel üdvözlik egymást.


A két színész minden jel szerint a láng kialvása után is ragaszkodik egymáshoz. Claudia nyilván éppen ezért nem is sürgeti az elköltözést, új otthonába apránként hordja át a holmiját. Gesztesi ráadásul még azt sem zárta ki, hogy hivatalosan, bíróság előtt talán el sem válnak egymástól.

"Már azt is megbeszéljük, ha valaki kikezdett vele. Legutóbb elmondta: ha tudnád, milyen unalmas egy pasi volt. És ezen jót nevettünk..." - mesélte kedélyesen a színész.

Külön pikantériája a helyzetnek, hogy a nézők éppen ezekben a hetekben láthatják kettejüket a Jóban, Rosszban című sorozatban, ahol épp egy szerelmük hajnalán járó párt alakítanak.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3771 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x