Sztárverseny: DiCaprio és Depp ölre mennek egy szerepért
Címlap / Showbiznisz / Sztárverseny: DiCaprio és Depp ölre mennek egy szerepért

Sztárverseny: DiCaprio és Depp ölre mennek egy szerepért

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

Martin Scorsese új, Frank Sinatra-rólszóló filmjéhez keresi a szereplőket. A legenda szerepére jelenleg Leo DiCaprio és Johnny Depp látszik a legesélyesebbnek. 

Még nem döntötte el Martin Scorsese rendező, kit választ Frank Sinatráról szóló filmje főszerepére. A legesélyesebbnek azonban egyik kedvenc színésze, Leonardo DiCaprio tűnik, ahogy erős versenyző Johnny Depp is.

Sinatra élettörténetét már régóta el akarták mesélni Hollywoodban, de hiányzott a jó forgatókönyv, és eddig azt sem sikerült kitalálni, ki alakítsa a legendás énekest. Az elsősorban maffiafilmjeiről híres Scorsese mint rendező kiváló választás a feladatra, hiszen köztudott, hogy Sinatra jó kapcsolatokat ápolt a szervezett alvilággal.


Johnny Depp jelenleg legújabb filmjével, a Közellenségek-kel turnézik, míg Leo DiCaprio jelenleg is az olasz származású rendező-fejedelemmel forgat. Nemsokára kerül a mozikba  Viharsziget című filmje.
 
A sztár az akciódús krimiben rendőrbírót alakít, aki egy szökött gyilkost üldöz a címben megnevezett szigeten. A szórakoztatóipar legendájáról már korábban is készültek filmek. Egy 1992-es tévésorozatban Philip Cassnoff játszotta az énekest, egy későbbi tévéfilmben pedig Ray Liotta formálta meg.

A mostani mozifilmhez még csak most kezdődnek majd a szereplőválogatások, így csak találgatni lehet, hogy ki játssza Frank Sinatra élettörténetét. A stúdió és a rendező szerint ez lesz az első Sinatra film, ami valós képet fest majd a híresség életéről.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1863 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x