Domingo Párizsban - hamarosan Pécsett
Címlap / Showbiznisz / Domingo Párizsban - hamarosan Pécsett

Domingo Párizsban - hamarosan Pécsett

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-25

Placido Domingo a világhírű tenorista kedd este a párizsi Théâtre du Chatelet színpadán óriási sikert aratott Cyrano de Bergerac címszerepében. A közönség több mint 30 percen át tartó ünnepléssel jutalmazta az énekest. Az előadás premierjén a lélegzetelállító díszletek és a lenyűgöző jelmezek csak fokozták az élményt. 

Domingo bebizonyította, hogy hangja, színészi kvalitásai mind a mai napig töretlenek. Aki olyan szerencsés volt, hogy láthatta élőben az énekest és átélhette a művészi varázst, ezt az estet biztosan nem felejti el.

A fantasztikus est nem ért véget a Maestro számára a függöny legördültével és az ovációval, hiszen utána - kizárólagossággal -, elfogadva a Magyar Köztársaság Nagykövetségének meghívását, egy baráti koccintásra érkezett a Magyar Nagykövetségre.

Nikicser Lászó nagykövet tokaji borral és pálinkával ajándékozta meg a Mestert. A Művész a tavalyi nagysikerű pécsi hangversenyekor ismerkedett meg ezekkel a hungarikumokkal és azóta is lelkes híve azoknak.  "Azt már most megígérhetem, hogy Domingo-t a budapesti fellépésekor Mátyás király borával fogom várni." nyilatkozta Joó Géza az Operalia sajtófőnöke.


A fogadáson Placido Domingo elmondta, már várja, hogy az Operalia című énekverseny megkezdődjön Pécsett – mint az „Európa kulturális fővárosa” rendezvények egyik kiemelt projektje – és, hogy utána Budapesten, augusztus elsején, az Operaházban lépjen fel. Európa egyik legszebb Operaházában kivételesen nem hangjával fogja elbűvölni a rajongóit, hanem karmesterként láthatjuk majd.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 924 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x