Az életért futott Lilu
Címlap / Showbiznisz / Az életért futott Lilu

Az életért futott Lilu

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Szerencsére a kisbabát váró műsorvezetőnek nem a saját életéért kellett futnia - mások egészségének védelméért sétált négy kilométert a Városligetben. 

Lilu is csatlakozott a 7. AVON Gyaloglás az Életért kampányhoz. Lilu több ismert hölgytársával együtt azért adja arcát a világszerte ismert jótékonysági kezdeményezéshez, mert együtt még inkább felhívatják a figyelmet a mellrák elleni küzdelemre, a szűrések fontosságára.


Idén hetedik alkalommal indul több száz ember 4 kilométeres sétára a Városligetben és környékén rózsaszín lufikkal a kezükben, hogy így fejezzék ki elkötelezettségüket az emlőrák elleni küzdelemben, hiszen ezzel az összefogással hívhatják fel igazán a figyelmet a nőket leginkább érintő betegségre és a megelőzés fontosságára.

 A június 6-i rendezvényt - ahogy eddig is minden évben - idén is több híresség támogatja. A mellrák ugyanis a nők leggyakoribb daganatos megbetegedése, ám a vizsgálati technika és a kezelési lehetőségek gyors ütemű fejlődése lehetővé teszi az időben felfedezett megbetegedések túlnyomó részének gyógyítását. Lilu eddig minden évben részt vett az eseményen és most, hogy kisbabát vár, még fontosabbnak tartja, hogy felhívja a nők figyelmét az őket érintő veszélyekre és a megelőzési módokra.

"Egészen megváltozott az életem, amióta babát várok. Egyrészt soha nem éreztem magam ennyire nőnek, másrészt soha nem volt ilyen felelősségérzetem. Eddig is fontos volt számomra, hogy felhívjam a figyelmet a szűrések fontosságára, amióta azonban tudom, hamarosan anya leszek semmi sem fontosabb, mint az, hogy a gyermekemnek mindent megadhassak. Márpedig ehhez a saját egészségemre is figyelnem kell. Most értettem meg igazán, hogy mennyire fontos, hogy mi magunk jól legyünk ahhoz, hogy a szeretteinknek is mindent megadhassunk.” - mondta Lilu.

 Az RTL Klub Reggelijének műsorvezetője mellett idén is több ismert hölgy jelezte, hogy csatlakozni kívánnak és erre buzdítják nőtársaikat is. Ők június 6-án mindannyian rózsaszín lufit vesznek a kezükbe - nemtől és kortól függetlenül sétára indulnak. Biztosan részt vesz a gyalogláson idén Pécsi Ildikó, Pataki Ági, Hegyi Barbara, Dombóvári Vanda, Terecskei Rita, Gór Nagy Mária, Sarka Kata, Baby Gabi, a Fresh lányok, Labancz Lilla, Valkó Eszter, Bánhidi Vivien, Létay Dóra, Várdai Anikó, Lola, Tóth Gabi, Kozma Orsi, Orosz Barbara, Peller Mariann, Balogh Edina, Kardos Eszter, valamint Batiz András, Hajdú Péter és Steiner Kristóf.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1237 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x