Bódi Gusztit durván leégette Margó! Hülye kendőben akart...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Bódi Gusztit durván leégette Margó! Hülye kendőben akart strandolni!

Bódi Gusztit durván leégette Margó! Hülye kendőben akart strandolni!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-18

Cigányasszony nem mutogatja magát idegenek előtt! Ezt Margó is komolyan vette, Guszti azonban égőnek érezte a helyzetet! 

„A roma emberek - pár kivétellel, mert mindenkit nem mondhatok -, alázatosak. Meg lehet velük fordítani a világot, csak tudni kell a nyelvükön beszélni. – mondja Bódi Guszti. Baromira tudnak szeretni, hogyha valakit elfogadnak - legyen fehér, barna vagy bármilyen bőrszínű - testvérként, illetve barátként kezelik. Egy komaság olyan, mint hogyha egy édes testvérről lenne szó.

Egyenesen járj, mert a görbe út hosszabb…

Az én Édesanyám nyolc gyereket felnevelt a nagy semmibe, és semmi nem volt neki probléma. Mindig csókolt, puszilt bennünket, mindig mosoly, vidámság volt az arcán, mikor látott bennünket. Mindig azt mondta az Édesapám, hogy egyenesen járjunk, mert a görbe út hosszabb.

A jég hátán is meg tud élni egy talpraesett roma ember…

Az őseink is mindig feltalálták magukat. Apám mindig azt mondta, hogy a jég hátán is meg tud élni egy talpraesett roma ember. Foltozták a teknőt, ha ez kevés volt, eljártak faluról-falura, üzleteltek, vásárokba jártak, állatokkal foglalkoztak, kereskedtek velük, szóval a legnehezebb esetben is mindig feltalálták magukat.

Cigányul beszélő hajléktalant Magyarországon még nem láttam, illetve nem hallottam. Mert azt mondják, hogy akármilyen rosszul viselkedik, akármilyen leépült emberről van szó, nem dobja ki, mert az övé, az ő családtagja. Azért van az, hogy ahol két ember tud enni, ott tud három is.

Mindenki minket nézett…


Az eredeti roma asszonyoknál nem nagyon van kint a dekoltázs, nem nagyon látszik a lábuk, nem öltöznek le bikinire a sógor, illetve a roma férfi-társaság előtt a strandon, vagy egy fürdőben. Természetes, hogyha én elmegyek Margóval nyaralni, akkor ott azok a külföldi emberek őt nem ismerik, és így oldottabb a dolog. Az első két nyaralásnál ez nehezen működött, szokatlan volt. Magára terített egy kendőt és úgy jött be a vízbe, nekem meg olyan ciki volt, hogy mindenki minket nézett. Mondtam, jobban feltűnő vagy így, mint hogyha ledobnád azt a hülyeséget…”

Bódi Guszti
HarmoNet tipp: Igazi cigány babonák! Kötés, rontás, szerelmi praktikák! >>>


A Sztárportré sorozat országszerte egyre több rádióban hallható!
Korábbi adásokat hallgatni a www.sztarportre.hu oldalon keresztül lehet!


 
 
[ 2321 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x