40 éves Woodstock! - Három nap béke és zene
Címlap / Showbiznisz / 40 éves Woodstock! - Három nap béke és zene

40 éves Woodstock! - Három nap béke és zene

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

1969. augusztus 15-18.: kereken negyven éve közel félmillió ember gyűlt össze Bethel városában, hogy három napig csak a zenének, a békének és a szerelemnek éljen egy olyan időszakban, mikor dúlt a háború, pusztított az erőszak és egyre inkább terjedt a rasszizmus. A fesztivál a kor egyik legmeghatározóbb eseményévé vált. A 40 éves jubileum alkalmából augusztus 11-én megjelenik az eredeti Woodstock mozifilm rendezői változata DVD-n 2 lemezes és 4 lemezes exkluzív kiadásban is. 

Senki nem gondolta volna 40 évvel ezelőtt, hogy ekkora sikere lesz a Woodstock fesztiválnak, ennyi embert megmozgat majd és eredeti célján is ilyen mértékben túlnő. Még az sem törte le a hippik lelkesedését, hogy három napig szakadt az eső és az élelmiszer-készlet is igen szűkös volt, ráadásul a történelem egyik legnagyobb közlekedési dugóját okozták a fesztiválozók.


32 kiváló fellépő tette örökre felejthetetlenné a Woodstock fesztivált. Többek között olyan nagy előadók, mint Santana, Jimi Hendrix, The Who, Joe Cocker és Janis Joplin.

A legendás eseményről egy Oscar®-díjas film is készült, melynek rendezői változata Woodstock 40. évfordulója alkalmából jelenik meg augusztus 11-én a Fórum Home Entertainment kiadásában 2 lemezes illetve exkluzív 4 lemezes változatban is.

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1357 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x