Balázsék szupertitkos eskövője - mégis kiszivárgott valami!...
Címlap / Showbiznisz / Balázsék szupertitkos eskövője - mégis kiszivárgott valami!

Balázsék szupertitkos eskövője - mégis kiszivárgott valami!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

Sebestyén Balázs valóságos haditervet készített, hogy titokban tarthassa esküvőjét. Első közös gyermekükkel várandós kedvesével egy Isten háta mögötti kis faluban keltek egybe, a legközelebbi rokonok és barátok társaságában, szigorúan kizárva a nyilvánosságot.  

Balázs és Viktória nemrégiben adták hírül: a lány kisbabát vár. Már akkor is felröppentek a hírek, hogy a boldog pár még a kicsi születése előtt oltár elé áll, ám ezeket a híreszteléseket ők maguk ne erősítették meg.

A múlt hétvégén aztán titokban elvonultak a festői szépségű Röjtökmuzsajra, hogy ott mondják ki a boldogító igent. Balázsék nagyon körültekintően ügyeltek, hogy véletlenül se juthasson ki semmilyen információ az esküvőről. Arra kérték a jelen levőket, hogy se videófelvételt, se fényképeket ne készítsenek az örömteli eseményről.

A helybeli kis kápolnában tartott szertartást követően a szűk körű násznép átvonult a falu mellett álló gyönyörű kastélyszállóba, ahol hajnalig tartott a lagzi. Az ifjú pár titkolózása azonban a mulatságra is kiterjedt: a hotel alkalmazottjainak kivétel nélkül írásba kellett adniuk, hogy nem nyilatkoznak az esküvőröl a sajtónak.

A pedáns részletességgel kidolgozott haditervbe azonban bizonyára valami hiba csúszhatott, hiszen, ha mindenki betartotta volna fogadalmát, akkor most mi sem tudnánk hírt adni a jeles eseményről...
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 986 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x