Kékszalag: Csiszár Jenő, Hajas László és Csomor Csilla...
Címlap / Showbiznisz / Kékszalag: Csiszár Jenő, Hajas László és Csomor Csilla a dobogón

Kékszalag: Csiszár Jenő, Hajas László és Csomor Csilla a dobogón

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-29

Este negyed 10 után egy perccel futott be, így sorozatban kilencedszer is győzött a Litkey Farkas vezette csapat Csiszár Jenővel, ezúttal a Brokernet-Uniqa (Lisa) fedélzetén hajózva. Másodikként éppen csak lemaradva, 21.22 perckor a Rafficával Király Zsolt, csapatában Hajas Lászlóval. A dobogó harmadik fokára pedig a Soponyai Géza kormányozta Média Contact Avatar Csomor Csillával kiegészült legénysége léphet majd a vasárnapi eredményhirdetésen. 

„Hogy melyik volt a legnehezebb Kékszalagom? – kérdezett vissza Litkey Farkas a Lisáról a balatonfüredi mólóra lépve. – Nos, ebben a pillanatban úgy érzem, az idei. Noha mondták sokan, hogy könnyednek tűnt a versenyzésünk kívülről szemlélve, végigküzdöttük mind a 12 órát.”

Mi lehet a titka vajon a kilencszeres Kékszalag-győztes Litkeynek?
„Ez nem is kérdés – a tökéletesen összeszokott csapatban van a győzelmünk titka. Nagyon régóta komoly fegyelemmel és kitartással edzünk így együtt, fantasztikusan összeforrott team a miénk.”

„Most fogalmaztam meg magamban, hogy ugyan van jogosítványom a hajóvezetésre, vitorlázni nem is tudok” – vette át a szót a csapat „apukája”, Csiszár Jenő. „Hihetetlen, ahogy ez a csapat együtt dolgozik, 16 fő profin összehangolt munkája kellett ehhez a győzelemhez, egyszer sem lehet hibázni. Hiszen azt már sokaktól hallottuk, a Kékszalagot csak a verseny és a táv végén lehet megnyerni.” – nevetett büszkén és boldogan Csiszár.


Második befutóként csillogó szemmel érkezett a célba a Raffica, fedélzetén Hajas László mesterfodrásszal.

A hírek szerint Hajas Lacinak voltak nehéz pillanatai a verseny során, amikor valószínűsíthető volt, hogy le kell szállnia a hajóról.

„Srácok, volt ilyen?” – kacagott Hajas. „Ááááá, dehogy, Laci szuperül dolgozott végig, jobb csapattársról nem is álmodhattunk volna” – vágta rá egybehangzóan a legénység többi tagja.

„Felejthetetlen élmény volt a Kékszalagon való részvétel minden egyes percével, az izgalmakkal, a poénokkal, a fáradtsággal együtt."Csomor Csilla
a Média Contact Avatar egyetlen női csapattagjaként teljesen átszellemült arccal lépett a szárazföldre 21:34-kor.

„Még nem ocsúdtam fel, remeg kezem, lábam” – így Csomor Csilla. „Voltak nehéz pillanatok a verseny során, átértékeltem dolgokat az agyamban, nem egy luxuskikapcsolódás, hanem kőkemény munka, amit itt zajlik. Határozottan kijelenthetem, hogy büszke vagyok magamra, hogy teljesíteni tudtam a fedélzeten - egy csoda, ami ma itt velem történt."
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2975 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x