Homoszexuális a Szökés szépfiúja?
Címlap / Showbiznisz / Homoszexuális a Szökés szépfiúja?

Homoszexuális a Szökés szépfiúja?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

Wentworth Miller, a Szökés sztárja nők millióinak bálványa újabban a homoszexualitás "vádjával" kénytelen szembenézni. A sajtó már korábban is furcsállta, hogy a szépfiút még egyetlen alkalommal sem sikerült lencsevégre kapni hölgytársaságban. 

A színész arra hivatkozik, hogy még nem találta meg az igazit, s a hollywood-i szokásokkal szembe menve elveti a könnyű kalandokat. Mindez nemes lélekre vall, ám bizonyos sajtóinformációk azért árnyalják a képet.


Wentworth-t ugyanis az utóbbi időben meglehetősen gyakran látták egy másik sorozatsztárral, Luke MacFarlan-nel, akki nyíltan vállalja másságát. Miller váltig állítja: csupán barátságról van szó, s nem érti, miért nem mutatkozhat együtt egy közismerten homoszexuális ismerősével annak veszélye nélkül, hogy a sajtó összehozza őket.

"Nem vagyok meleg, de egyszerűen lehetetlen megszüntetni ezt a pletykát. Szeretnék barátnőt, családot, de még nem találkoztam az igazival. Addig pedig inkább a munkámra összpontosítok" - mondja a színész, akinek már nagyon elege van abból, hogy folyamatosan magyarázkodnia kell szexuális identitása tekintetében.

Nos, lehet, hogy igazat mond, ám kiszivárgott információk szerint Miller semmiképp sem vállalhatná fel másságát a nyilvánosság előtt. Hollywood ugyan kifejezetten toleráns a saját nemük iránt vonzódokkal szemben, ám a nagy filmes cégek olykor keményen megkötik a szexszimbólumnak számító színészek kezét. A Szökés sztárjaival például állítólag olyan szerződést irattak alá, melyben vállalták, hogy sem homoszexualitással, sem drogokkal nem hozhatják őket hírbe. Így Wentworth-nek egy esetleges coming out sok millió dollárjába kerülhetne.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5247 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x