Danny Blue: A mágia tanulható
Címlap / Showbiznisz / Danny Blue: A mágia tanulható

Danny Blue: A mágia tanulható

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-25

"Talán tíz évesek lehettünk: Átjött egy haverom, társasjátékot játszottunk, kártyáztunk. Elővett egy csomag kártyát, és kihúzott egy lapot. Anélkül, hogy a kezemben lett volna a csomag kérte, hogy mondjam meg, mi az a lap. Csak úgy találomra bevillant valami, és mondtam: pikk ász. Jézus Mária mondta, te ezt honnan tudtad...? Pont az volt. Utána megcsináltuk még párszor, és sikerült eltalálni." 

A gondolat erejével lehet játszani:
"Esetleg megtetszik nekünk valaki egy szórakozóhelyen, vagy étteremben, és akkor arra koncentrálunk, hogy nézzen ránk, vagy jöjjön oda hozzánk. Ha szeretnénk fizetni, de a pincér nem lát minket, és koncentrálunk, hogy megjelenjen, akkor meg fog. Ezzel is lehet játszani.

Felkért pár cég, hogy tanítsam meg a munkatársaikat, hogyan lehet felismerni, ha valaki nem mond igazat, vagy ha esetleg eltitkolja az érzelmeit. Kérdezték tőlem: Lehet ez veszélyes…? Talán egy olyan ember is oda kerülhet az előadásaimra, aki ezt negatív módon szeretné használni, de az a szerencse, hogy ezek olyan auto-mechanizmusok, amik az emberbe vannak épülve. Sokkal nehezebb ezeket kiölni magunkból, mint felismerni másokon. Nagyon-nagyon sok erőfeszítést kell tenni azért, hogy ezeket le tudja küzdeni az ember. Ezek a reakciók az emberi test működésével vannak összefüggésben, és ezt nem mindig tudja az ember szabályozni.”

Danny Blue

sztarportre.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3026 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x