Sarka Kata betegre fogyózza magát?
Címlap / Showbiznisz / Sarka Kata betegre fogyózza magát?

Sarka Kata betegre fogyózza magát?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Sarka Kata képtelen belenyugodni abba, hogy a szülés bizony némi súly felszedésével is járhat. Férje, Hajdu Péter, hiába mondogatja neki, hogy neki így is tetszik, a kismama még mindig nincs kibékülve alakjával és radikális fogyókúrába kezdett.  

A szépség fejébe vette, hogy gyermeke világra hozása után visszannyeri korábbi tökéletes alakját. Várandós korában 26 kilót szedett fel, ami a szakemberek szerint teljesen normálisnak mondható. Ebből már a szülést követő időszakban leadott 20 kilót, ám a maradék hattal még mindig bírkózik.


Sarka Kata naponta háromszor jár edzőteterembe, ahol komolyan megerőltető has - comb - és fenék feszesítő gyakorlatokat végez. A kismama emellett kemény fogyózásba is kedzett. A modell kizárólag zöldségeket és natúr húsételeket hajlandó enni.

Kata bevalotta: önsanyargató életmódja miatt már nem egy vitája volt férjével, aki nem helyesli, hogy felesége nem sokkal a szülés után már ennyire szigorú magához. Hajdu Péter aggódik párja egészsége miatt, fél, hogy a mértéktelen edzésre és a kalóriaszegény életmódra rámegy a kismama egészsége.

Hiába mondogatja azonban Katának, hogy neki így tetszik, és már a kórházból kikerülve is tökéléetesen csinos volt. A modell elsősorban önmagának akar megfelelni, s ezt csak úgy tudja elérni, ha visszaszerzi szülés előtti irigyelt és csodás alakját.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5654 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x