Bódi Sylvi elhagyta bikinijét (Szexi fotókkal!)
Címlap / Showbiznisz / Bódi Sylvi elhagyta bikinijét (Szexi fotókkal!)

Bódi Sylvi elhagyta bikinijét (Szexi fotókkal!)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-20

Bódi Sylvi bordatörése ellenére nem hagyott fel a gyakorlással és készül a július 24-25-i Wakeboard Magyar Bajnokságra, amelyet a budakalászi Omszki tavon rendeznek. A modell ezúttal azt is megmutatta, hogyan piheni ki magát az edzések után, és mivel örvendezteti meg a sportoló férfiakat. A vagány lány levetette bikini felsőjét, és kifeküdt a napra. 


Rendezvénynaptár
Bódi Sylvi a legnagyobb nyugalomban készül a Wakeboard Magyar Bajnokság sztárfutamára, ahol olyan jó erőben lévő férfiakkal méri össze a tudását, mint az Irigy Hónaljmirigy két nevettetője, Sipos Tamás és Varga Győző, valamint Pintér Tibor.


Már csak néhány nap van hátra a július 24-25-ei versenyig, a modell azonban nem izgul. Bízik a képességeiben, s hogy a sok gyakorlás meghozza számára a sikert. Bár elmondta, a bordatörése miatt sajnos sokkal kevesebbet tud vízre menni, és az edzések bizony kemény fájdalommal járnak. Az edzője, Horváth Kinga szerencsére tudja, mi az, amit Sylvi még elbír.


A felkészülések után a modell megengedheti magának, hogy sütkérezzen egy kicsit a napon. Ezúttal fotósunk szeme láttára vetette le bikini felsőjét, és napozott a pálya melletti stégen, a férfiak nagy örömére.

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3557 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x