Királynői futam - Felséges száguldás
Címlap / Showbiznisz / Királynői futam - Felséges száguldás

Királynői futam - Felséges száguldás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

Turán Frici aztán tudja mitől döglik a légy! A népszerű rally pilóta a hétvégi veszprémi verseny felkészülésének kellős közepén lecserélte navigátorát, Zsiros Gábort, mégpedig egy igazi királynőre, Budai Zsuzsira! No, azért nem eszik olyan forrón a kását, hisz - bár Zsuzsi vitathatatlanul jobban mutatott Frici mellett, mint Gábor -, a társulás csak egyetlen röpke menetre szólt. 

- Már régóta szeretném kipróbálni, milyen érzés egy igazi rally-kocsiban száguldani, így picit sem félek. Inkább attól tartok, hogy nem megyünk majd elég gyorsan – kacsintott kihívóan a Miss Universe Hungary 2009.


Fricinek sem kellett több, a szépséggel a jobbján bepattant a 300 lóerős versenyautóba és ami a csövön kifért – a fogtömést próbáló, vesekövet irtó úton, Peugeot-t és királynőt nem kímélve őrült tempóban hajtott. Zsuzsit viszont nem kellett félteni: mosolya úgy lett egyre szélesebb, ahogy a kilométeróra mutatója kúszott fölfelé.

- Ez igen! – mondta elismerően a kocsiból kiszállva, kissé azért remegő lábakkal – Szívesen üldögéltem volna még tovább Frici mellett.


- Kicsit szótlan volt a navigátorom, de ami keveset az átbeszélőn keresztül hallottam, az arra utalt, hogy Zsuzsinak tetszik a dolog. Szokatlanul bátran viselkedett! Csak rá kell nézni, ez a széles mosoly is erről tanúskodik – mondta elégedetten Frici.
A futam kezdetére aztán helyre állt a rend, Gábor is visszakerült a helyére és a duó összetettben a harmadik helyre versenyezte fel magát a Veszprém Rallyn.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1355 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x