Ganxstáék extrém meglepetése Patakynak
Címlap / Showbiznisz / Ganxstáék extrém meglepetése Patakynak

Ganxstáék extrém meglepetése Patakynak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-28

Szombat este ikonná avatják a Coke Club - MTV Icon koncerten az Edda Műveket, ráadásul nem éppen kezdő zenekarok azok, akik feldolgozzák a dalokat. Deák Bill Gyula mellett a Back II Black, a Supernem, vagy éppen Ganxsta Zolee nyúlt egy-egy Edda slágerhez. Ganxsta azt mondja, hatalmas meglepetés éri majd a nézőket és magukat az ikonokat is, feldolgozásaik ugyanis eléggé egyedire sikerültek. Papp Szabi, a Supernem frontembere is ütős dalokat ígér a nézőknek, és Pataky Attiláéknak szombat estére. Aki az ingyenes élő koncertről lemarad, láthatja a Music Televison képernyőjén, július 30-án 21 órakor. 

Hatalmas sikere volt a Hungária és a Demjén Coke Club – MTV Icon koncerteknek Siófokon, és a képernyőn egyaránt, szombaton pedig harmadik – idei utolsó - állomásához érkezik a rendezvénysorozat. A színpadon az előző koncertekhez hasonlóan nem az Edda áll: ők páholyból nézik végig, hogyan dolgozták fel dalaikat fiatal és idős tehetségek, előadók. Ganxsta Zolee-ék például alaposan megváltoztatták a nekik jutó dalokat.
 
„Mindkét dalt alaposan kifordítottuk, pont olyan útszéliek lettek, mint amilyenek mi vagyunk a Kartellel – magyarázta Zoli. – Tőlünk mindenki rappet vár, ezért biztosan mindenki meglepődik a feldolgozásainkon. Aki szereti az extrém dolgokat, imádni fogja, ahogy mi is. Nagyon elégedettek vagyunk, és kíváncsian várjuk, hogyan fogadja majd a közönség, és persze az Edda.”
 

Papp Szabolcsék feldolgozásaiban a Supernemes védjegyek hallhatóak lesznek, de ők nem változtatták meg annyira a számokat, mint Ganxstáék.
 
„Az Edda első két lemezét imádtam, a bátyám vette meg őket még bakeliten. Azokra a dalokra lázadtunk, cigarettáztunk, alkoholizáltunk, smároltunk csajokkal először – nevetett Szabi. – A kedvenc Edda dalom, az Álom jutott nekünk, aminek örülök. Dolgoztunk sokat, és én is kíváncsi vagyok a reakciókra!” – tette hozzá a zenész.
 

Az ingyenes Coke Club - MTV Icon koncertet július 25-én, 21 órakor láthatja a közönség Siófokon, és július 30-án, 21 órakor, a hazai MTV képernyőjén.
 
 
A fellépők és a dalok:
 
Supernem: Álom (Úgy szeretne élni már) /  Ördögi kör
Odett and Go Girls: Vörös Tigris / Egek felé kiáltottam
Gangsta: Gyere őrült / Ahogy élsz
Rómeo Vérzik: Szélvihar - Kínoz egy ének
Harcsa Veronika feat. Honvéd Férfikar : A hűtlen / A kör
Zuboly: Szellemvilág (szálljunk fel) / Semmim sincs
Belmondo: Éjjel érkezem / Keselyű
Back II Black: Álom / Álmodtam egy világot
Váczi Eszter: Érzés / Elérlek egyszer
Deák Bill: Elhagyom a várost - Egyedül blues
Soerii és Polek: MI vagyunk a Rock
Subscribe: Kölyköd voltam / Medley
Finálé: Minden sarkon álltam már
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1041 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x