Bátyja kinőtt ruháiban jár Jolie és Pitt kislánya!
Címlap / Showbiznisz / Bátyja kinőtt ruháiban jár Jolie és Pitt kislánya!

Bátyja kinőtt ruháiban jár Jolie és Pitt kislánya!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Azt gondolnánk, a sztárok dollár ezreket költenek arra, hogy gyermekeiket ruháztassák. Angeline Jolie és Brad Pitt biztos nem tartozik ezen hírességek közé. Három éves k éves kislányuk ugyanis csak és kizárólag bátyja kinőtt ruháiban jár.  

Tegyük hozzá, mindez nem a szülők akaratából van így. Angelina már mindent megpróbált, hogy rávegy a kis Shiloh-ot, hogy új ruhákat hordhon, ám a kisfiú csak azt hajlandó felvenni, amit korábban a hét esztendős Maddox már hordott.


A kislány újabban bátjya edzőcipőire vetett szemet. Shiloh balett- és táncóráira is csak ezekben a csukákban hajlandó elmenni. Anyukája ugyan próbált más lábbeliket is ráadni, ám a sztárcsemete azonnal zokogásban tört ki, ha bármi mást akartak ráadni.

Jolie és férje hat gyermeket nevelnek. Mostanában sokat találgatta a bulvársajtó házasságuk jövőjét. Brad-et többször összehozták már volt nejével, Jennifer Aniston-nal, máskor pedig arról reöppentek fel pletykák, hogy Angelina meleg bátyjával közösen fogadna örökbe egy újabb gyermeket, mert férjére már nem számíthat ilyen ügyekben.

Mindennek ellenére a páros hivatalosan még nem bomlott fel, sőt egyesek azt állítják, ha van is nézeteltérés köztük, az abban merül ki, hogy a mélyen vallásos Brad már szeretné feleségül venni örökbe fogadott gyermekei anyját, ám Jolie húzódozik a hivatalos formuláktól.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1101 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x