Bajban a Kicsihuszár - Bajor Imre a csőd szélén!
Címlap / Showbiznisz / Bajban a Kicsihuszár - Bajor Imre a csőd szélén!

Bajban a Kicsihuszár - Bajor Imre a csőd szélén!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-03

Bajor Imrére mostanában alaposan rájár a rúd. Nem elég, hogy tavasszal otthonában súlyos balesetet szenvedett, most még nemrégiben nyitott étterme is a csőd szélére sodródott. 

A színész kálváriája áprilisban kezdődött, amikor saját háza lépcsőjéről lezuhant, és szilánkos bokatörést szenvedett. Bajor komoly műtéten esett át, és hónapokig ágyhoz volt kötve.


A balesetet a színész sem lelkileg, sem anyagilag nem heverte ki a mai napig. Elmondása szerint elveszettte a biztonságérzetét, ma is rettegve lép arra a lépcsőre, ahonnan annak idején leesett. Hosszú időre nyúlt lábadozása alatt természetesen fellépéseket sem tudott vállalni, s ez milliós bevételkiesést jelentett számára.

Az utóbbi hónapokban a színész másfél évvel ezelőtt nyílt étterme, a Kicsihuszár is csődközelbe került. Bajor annak idején úgy gondolta, a FÉSZEK Klub egyfajta utódját hozza létre, az értelmiségiek, művészemberek exkluzív találkozóhelyét. A helyiség eredetileg zártkörű lett volna, csak klubtagok számára fenntartva. Később, azonban a várt érdeklődés elmaradásával, mindenki előtt megnyílt az étterem. Ám kiderült, hogy még így sincs elég vendég.

Hogy mi lesz Bajor Imre és a Kicsihuszár sorsa, egyelőre még rejtély. Az biztos, hogy a színész mostanra fizikálisan felépült. A lelki és anyagi rehabilitáció minden bizonnyal több időt vesz majd igénybe.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3264 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x