Potom pénzért lehet házat venni - megint egy híresség, aki...
Címlap / Showbiznisz / Potom pénzért lehet házat venni - megint egy híresség, aki áron alul árul

Potom pénzért lehet házat venni - megint egy híresség, aki áron alul árul

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Nemrég Tom Jones házát adták el "fillérekért", aztán Versace palotáját árverezték, most meg az egyre rosszabb bőrben lévő Playboy guru szabadulna villájától áron alul. Akinek most pénze van, potom áron juthat hozzá sztárok egykori luxus palotájához. Lássuk, most ki volt a szerencsés! 

Egy 25 éves üzletember, Daren Metropoulos az a szerencsés, aki beköltözhet a híres-hírhedt Playboy birodalom urának, Hugh Hefnernek Los Angeles-i házába. A csinos, két emeletes ingatlant a ’90-es években vásárolta Hefner és neje, és akkoriban 17 millióra becsülték értékét. Azóta elvileg sokkal nagyobb az ára, a valóságban viszont ez nem így van. Hefner eredetileg 28 milliót szeretett volna kapni házáért, ám ennyiért a kutyának sem kellett. A március óta hiába kínált házat végül jóval áron alul, 18 millióért adta el az idős kéjenc, akinek már nincs szüksége erre az épületre, a pénzre viszont annál inkább. Az összegből fiai egyetemi tanulmányait fogja finanszírozni, akik eddig ebben a házban laktak, de most önálló életet kezdenek.

Korábban: Eladó Tom Jones háza>>

Hefner maga nem lakik itt, ő szomszédos Playboy palotában él, ahol hatalmas bulikat tart, no és az oly sok botrányra és szóbeszédre okot adó háremét. Az utóbbi időben betegeskedő Hefner egy éve visszavonultan él, ám a Playboy kúriát és a lánycsapatot még fenntartja, annak ellenére, hogy tavaly kedvenc „feleségei” otthagyták, sőt, még a sajtónak is kitálaltak. A legendás lap, a Playboy alapítójának élete már korántsem annyira hangos, mint még pár évvel ezelőtt is, ám alakját még mindig titokzatos legendák övezik, és Hefner folyamatosan a figyelem középpontjában van.

Most, ezzel az ingatlan ügylettel is sokat foglalkozott a sajtó, hiszen a Holmby Hillen lévő közismert villa nem akárkié volt, és meglepően alacsony áron sikerült csak túladni rajta.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1849 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x