Halálos kezelés Kecskeméten?
Címlap / Showbiznisz / Halálos kezelés Kecskeméten?

Halálos kezelés Kecskeméten?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-04-17

Foglalkozás körében elkövetett, gondatlan veszélyeztetés gyanújával nyomoz a rendőrség egy kecskeméti lakos halála miatt: a 65 éves beteg férfi öt napot töltött a Bács-Kiskun megyei kórházban - s állítólag a nem megfelelő orvosi kezelés miatt hunyt el. Az intézmény csak kedden értesült az eljárásról.  

A rendőrségi feljelentésben foglaltak szerint a 65 éves kecskeméti férfi nem megfelelő orvosi kezelés következtében hunyt el. A beteget panaszai miatt kórházba szállították Kecskeméten, ám az elvégzett vizsgálatok és kezelés ellenére, a kórházban töltött 5 nap alatt többször is rosszul lett: családjának fulladásról, felső végtagi fájdalmakról, melegségérzetről számolt be, illetve –a feljelentő szerint– több esetben lázas görcsös rángatózás is fellépett nála. A sértett szeptember 18-án a kórházban elhunyt – ügyében a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen.

Telefonon megkeresték a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórházát, azonban ők is csak kedden értesültek a feljelentés tényéről. A sajtóosztály vezetősége későbbre ígért tájékoztatást az ügyben – mint elmondták, egyelőre a nyomozati anyagban szereplő 65 éves elhunyt beteglapját keresik; a megkérdezett sajtómunkatárs szerint egyébként évente 1600 beteg hal el a kórházakban.

Medipress
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1905 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x