Szinglik éjszakája (Fotókkal!)
Címlap / Showbiznisz / Szinglik éjszakája (Fotókkal!)

Szinglik éjszakája (Fotókkal!)

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

Sas Tamás, az S.O.S. szerelem!, a 9 és fél randi, az Apám beájulna, a Presszó, az Egy bolond százat csinál, a Kalózok című népszerű magyar filmek alkotója újabb siker-várományos mozifilmen dolgozik. A vígjáték a hollywoodi filmgyár bevált vígjátéksablonjait hozza, szerethető szereplőkkel, akár az Álljon meg a nászmenetben, vagy a Bridget Jones naplójában. Mindezt angol eleganciával, Eger gyönyörű arcát mutatva. A mozi jelenetei egyszerre mulatságosak és hihetetlenek, amelynek célja nem más, mint a szórakoztatás. 

Négy barátnő, Juli (Hámori Gabriella), Edit (Nagy Ilona), Zsófi (Gallusz Niki) és Adrienn (Szávai Viktória) gyerekkorában megfogadja: soha nem mennek férjhez. A négy csinos, okos, művelt, a húszas évei végén járó lány tartja is magát a kijelentéshez, ám Juli egyszer csak megszegi a valamikori esküt, mondván, megtalálta az Igazit egy angol arisztokrata személyében. A három barátnőt kész helyzet elé állítja és bejelenti: házasodni készül, méghozzá ma este.


A lányok, akiket villámcsapásként ér a hír, máris egy esküvői ruhaszalonban találják magukat, talpig selyembe öltöztetve. Juli vőlegényének kilétét számukra egyelőre homály fedi, azonban hamarosan egész máson kell törniük a fejüket, ugyanis amíg Julival hazafelé tartanak egy egri bankból a gyűrűvel, Róka, a helyi maffiózó szerencsejáték-függő megbízottja fondorlattal elrabolja tőlük a vőlegény és családja számára a boldog házaséletet szimbolizáló, felbecsülhetetlen értékű antik ékszert. Editnek, aki testőrként dolgozik, és mellékesen tapasztalata is van a bűntények felderítésében, felajánlja Julinak, hogy ő és a lányok visszaszerzik a gyűrűt. Juli hazamegy mit sem sejtő vőlegényéhez, és igyekszik helytállni az esküvői előkészületekben. Edit, a harcias testőr, Adrienn, a valamikori modell, most főzőshow-háziasszony és Zsófi, a kissé szeleburdi, de rendkívül kifinomult gondolkodású szobrászművész az ékszer nyomába erednek.


Képtelen kalandok sora kezdődik ezzel a három lány számára, akik mindent bevetve, még az életüket is kockáztatva igyekeznek visszaszerezni barátnőjük boldogságának zálogát. A lányok a kaland végére belátják, a kamaszkornak vége, és a kezdeti ellenállás után végérvényesen elfogadják: az élet rendje az, hogy mindenki megtalálja a párját, és az igazi barátság nem állhat a szerelem útjába.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3259 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x