Elton John örökbe fogadna, ha tudna
Címlap / Showbiznisz / Elton John örökbe fogadna, ha tudna

Elton John örökbe fogadna, ha tudna

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-05

A híres énekes utódot szeretne, ám ennek több akadálya is van. Mint ismeretes, a világsztár homoszexuális, így a saját gyermekről le kellett mondania, ám arra nem gondolt, hogy ez a körülmény az örökbefogadást is megnehezíti számára. 

Elton John próbálkozik, ám hiába a mérhetetlen vagyon és hírnév, egyelőre senki sem bízná gyermekét a korosodó, homoszexuális sztárra. A 62 éves énekes szeretne egy gyermeket örökbe fogadni, ám ez komoly nehézségekbe ütközik. Először egy alkoholista, HIV pozitív ukrán nő egyik gyermekét, egy 2 éves kisfiút szemelt ki magának, ám az anya nem mond le gyermekéről. Bár az anyától mindkét gyerekét elvették, ő arra kéri a sztárt, ne fogadja örökbe a fiát. "Megértem Elton érzéseit. Lev egy nagyon vicces vidám fiú. Nem lehet nem szeretni őt. Megoldom a bajaimat, hiszen annyira vágyom a gyerekeimre" – mondta az anya, aki hozzátette: „Hamarosan talpra állok, rendezem az életemet, és szeretném visszakapni gyerekeimet.”

Bár Elton John mindent elkövetett, hogy mégis örökbe fogadhassa a kisfiút, neki és élettársának csalódnia kellett. Az ukrán törvények igen szigorúak az örökbefogadást illetően, és a sztár túl öreg a maga 62 évével, valamint homoszexualitása is kizáró ok. Így a sztár most inkább Afrika felé kacsintgat, ám első kísérlete ott is kudarcot vallott. Az általa kiválasztott gyermeknek ugyanis megtalálták a rokonait, így nem lehetett örökbefogadni. Sir Elton John és élettársa így tovább keresgélnek abban a reményben, hogy találnak valahol olyan ksifiút, akit megkaphatnak, ám úgy tűnik, az ő esetükben a hírnév inkább hátrány, mint előny.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1305 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x