Titkos találka! Brad Pitt és Jennifer Aniston ismét együtt!...
Címlap / Showbiznisz / Titkos találka! Brad Pitt és Jennifer Aniston ismét együtt!

Titkos találka! Brad Pitt és Jennifer Aniston ismét együtt!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Ha csak egy rövid időre is, de ismét együtt a régi álompár, Jennifer Aniston és Brad Pitt. A két színész, akik egykor házastársak voltak, most egy szállodában találkoztak "titokban". Brad Pitt jelenlegi házassága romokban - lehet, hogy feleleveníti a régit? 

Egyre több a pletyka Brad Pitt és volt neje, Jennifer Aniston körül, akik 5 év házasság után, 2005-ben váltak el, amikor is Angelina Jolie elcsavarta egy forgatáson a szexi álompasi fejét. Brad elvált nejétől, és azóta együtt él Angelinával, és immáron 6 gyermekükkel. Jennifer sosem heverte ki a szakítást, és folyamatosan hadakozik a gaz csábítóval. Eközben volt férjével állandó kapcsolatot tart fent telefonon, és most, hogy Angelina és Brad viszonya feszült – sokan már szakításról beszélnek – találkozót beszéltek meg. Az elmúlt években nem ez volt az első, hogy valamilyen okból találkoztak egymással, sőt, még együtt is vacsoráztak pár hónapja, ám ez a szállodabeli „titkos” randi már valóban elgondolkodtató. A különböző rendezvényeken való összefutást meg lehetett magyarázni véletlenekkel, meg azzal, hogy mindketten hollywoodi színészek lévén ugyan abban a körben forognak, még az ominózus közös vacsorát is erre számlára írhatták, ám most másról van szó.

Brad, aki jelenleg Franciaországban él Angelinával és a gyerekekkel, New Yorkban találkozott ex-nejével. Brad egy politikai konferenciára érkezett, ahol a volt elnökkel, Bill Clintonnal együtt szerepel, és felhívta Jennifert, hogy találkozót kérjen tőle. Jennifer ugyan vonakodott eleget tenni volt férje kérésének, ám Brad édesanyja, Jane, aki nagyon jóban van votl menyével, rábeszélte őt, hogy mégis mondjon igent. Végül abban a hotelben találkoztak, ahol Brad vett ki lakosztály, az Essex House Hotelben a Central Park mellett. Brad itt aztán, elég önző módon ha belegondolunk, Jennifernek öntötte ki a lelkét Angelinával való problémájáról. Állítólag a boldogtalan színész magánéletének minden lelki gondját-baját volt felesége nyakába zúdította, aki amúgy sem heverte ki az elmúlt négy év alatt sem válásukat. Végül is Jennifer igen keményen bánt az őt hűtlenül elhagyó exével, és közölte vele, hogy Brad nagyon önző volt, és most oldja meg a gondját maga, hiszen neki kell rájönnie, hol is a probléma.

Brad végül visszarepült Franciaországba, ám nem időzik otthon sokáig. Nemsokára Berlinbe megy a barátaihoz, hogy kicsit lazítson, és átgondolja félrecsúszott kapcsolatát Angelinával. Valószínűleg, ha Brad határozott tud maradni, szakítás lesz a dolog vége, bár Angelina hajlana arra, hogy rendbe tegyék közös életüket. Minden estre Jennifer határozottan kijelentette: ő nem vesz részt ebben, és semmi köze sem lesz Brad és Angelina szakításához.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5035 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x