Október 15.: A Nagy Ölelkezés Napja
Címlap / Showbiznisz / Október 15.: A Nagy Ölelkezés Napja

Október 15.: A Nagy Ölelkezés Napja

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-18

A nagy sikerre való tekintettel a Danubius Pirítós ősszel is megrendezi az Ölelés napját október 15-én, de ezúttal nem a stúdió területén, hanem a Westend City területére várják azokat, akik szeretnének csatlakozni a megmozduláshoz. 

Az akció természetesen nemcsak Budapestre korlátozódik, a lelkes vidéki hallgatókat Garami Gábor, Argyelán Kriszta és Szani Roland bíztatja majd ölelésre.


Csütörtökön a Westend területén pedig nemcsak Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Ferenc ölelkezik majd egymással és a helyszínre látogatókkal, hanem ismert magyar sztárok is érkeznek a nagy ölelkezésre.


Akikkel biztosan bárki ölelkezhet: Soma, Benkő Dániel, Dombóvári Vanda, az Anti Fittnes Club, Pákó, Dér Heni, Király Viktor. A sztárok névsora jövő hétig várhatóan gyarapodik még, hiszen napról napra egyre többen jelzik Balázséknak, hogy ők is szeretnének részt venni a nagy megmozduláson.


A nyugati pályaudvarra a legmesszebbről érkező, a legnagyobb létszámú csoport valamint a legfiatalabb és legidősebb ölelkezőt értékes ajándékkal jutalmazzák Sebestyén Balázsék.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3780 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x