A leomlasztott berlini falon ad koncertet a U2
Címlap / Showbiznisz / A leomlasztott berlini falon ad koncertet a U2

A leomlasztott berlini falon ad koncertet a U2

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

November 5-én a 16. Europe Music Awards díjátadó gála keretén belül a Brandenburgi kapunál lép színpadra a U2. A berlini fal leomlásának évfordulójára tervezett eseménysorozat beharangozójaként ad ingyenes koncertet az ír szupercsapat - melyet az EMA’s díjátadó keretén belül az MTV világszerte közvetít. 

A U2 managere, Paul McGuiness így nyilatkozott: „Nagyon izgalmas, hogy majdnem napra pontosan 20 évvel a fal leomlása után koncertezhetünk ezen a történelmi helyen. Már alig várjuk!”

A koncertre ingyenes jegyeket a www.u2.com vagy a www.mtvema.com oldalon lehet igényelni október 28-án reggel 9 órától (TEHÁT MÁR LEHET). Személyenként 2 jegy igényelhető online előfoglalással. A koncert estéjén, illetve a helyszínen nem lehet majd belépőkhöz jutni.


Antonio Campo Dall’Orto, az MTV Europe Music Awards Executive Producere a következőképpen kommentálta a fantasztikus hírt: „Nagyon büszkék vagyunk, hogy ez a koncert megvalósulhat Berlinben. A zenészek és együttesek, akik megtisztelnek bennünket a fellépésükkel az idei gálán, generációkat kötnek össze, minden műfaj képviselteti majd magát. Az idei év EMA’s díjátadója úgy marad majd meg az emberek emlékezetében, mint az az éjszaka, amikor a világ legnagyobb zenészei együtt léptek fel a berlini fal leomlásának emlékére és a szabadság, az új Európa születésének ünneplésére.”

Europe Music Awards a magyar MTV műsorán élőben november 5-én este 21 órától, ismétlés november 14 és 15-én délelőtt 10 órától.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1403 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x