Czanik Balázs magához hívja Fábry-t!
Címlap / Showbiznisz / Czanik Balázs magához hívja Fábry-t!

Czanik Balázs magához hívja Fábry-t!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

A fitnesz edző csapata kínt szenvedve is végigcsinálja a Balázs által mondottakat, hiszen tudják, hogy megéri izzadniuk. Az izompacsirta saját bevallása szerint mosolygós gyilkosként tartja meg kegyetlen óráit a Testnevelési Főiskolán, amit persze a vele mozgók egyáltalán nem bánnak. Czanik Balázsnak egyetlen szívfájdalma azonban mégis van: sok sztár mellett Fábry Sándor eddig még sohasem látogatta meg az óráját! 

Czanik Balázs rengeteg sztárt és magánembert izzasztott már fitnesz szakemberi pályafutása során, így a Tabu Tv stábja sem maradhatott ki a sorból. Ottjártunkkor Balázs gyilkos erősségű ingyenes testmozgásán több százan vettek részt, aminek a sportember is nagyon örül. "Ők már várják azt, hogy én mindig ilyen nehéz órákat tartsak és még ha kínt szen vedve is, de végigcsinálják úgy, hogy mindenkinek mosoly van az arcán" - meséli a tabutv.hu riporterének Czanik Balázs, akit mosolygós gyilkosnak becéznek a hozzá járó "nebulók".

"Bár már eddig is nagyon sok sztár vett részt az óráimon, még nagyon sok mindenkit szeretnék rávenni erre a tornára. Még soha az életben nem próbálkoztam Fábry Sándor befűzésével, de szívesen tornáztatnám itt" - mutat Czanik Balázs a dobogóra, ahol Ő maga mutatja a többieknek a mintagyakorlatokat.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2002 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x