Letette a mikrofont a híres olasz heavy metal szerzetes
Címlap / Showbiznisz / Letette a mikrofont a híres olasz heavy metal szerzetes

Letette a mikrofont a híres olasz heavy metal szerzetes

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Szögre akasztotta a mikrofont az Olaszország-szerte nagy népszerűségnek örvendő heavymetal bandában éneklő "Metál testvér", mert mint mondta: csak így szakíthatott "az ördögtől való" hírnévvel. 

A 63 esztendős, fehér szakállú kapucinus barátnak, Cesare Bonizzinek több CD-je jelent meg egy punkzenét publikáló lemezkiadónál, s ő volt a Fratello Metallo (Metál Testvér) elnevezésű együttes frontembere.

Rajongóitól videóüzenetben vett búcsút, amelyben elmondta: az ördög csaknem elválasztotta őt zenekarbeli kollégáitól és szerzetestársaitól. "Olyan szintre emelt, ahol celebritássá váltam, és most meg akarom ölni" - magyarázta elhatározását.


A videón az új élet kezdetének jelzéseként egy rendtársa leborotválta Bonizzi hosszú fehér haját.

A metálrajongó szerzetes fellépésein fehér kötéllel összefogott barna csuhát és szandált - hagyományos ferences rendi öltözéket - viselt.


A metálzene 15 évvel ezelőtt, egy Metallica-koncerten ejtette rabul, ám mint nyilvánosan meggyónta: a hírnév rossz útra terelte.

Abban azonban még mindig hisz - hangsúlyozta -, hogy a heavy metállal át lehet adni a béke és a szeretet evengéliumi üzenetét.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3489 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x