Steiner Kristóf: nem cirkusz a melegség
Címlap / Showbiznisz / Steiner Kristóf: nem cirkusz a melegség

Steiner Kristóf: nem cirkusz a melegség

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-29

A másságát nyíltan vállaló ex-zenetévés műsorvezető könyvet írt. Gumimatraccal a Gangeszen című könyvében édesanyja s édesapja viszonyáról, válásáról és mamája betegségéről is ír, de az internetes sztártévének most arról vallott őszintén, hogy mennyire felháborítónak tartja a magyar emberek viszonyát a homoszexualitáshoz, és hogy még mindig akkora kuriózumnak számítanak a melegek, mintha valaki állatkertbe vagy cirkuszba menne. 

Kristóf első regénye hamarosan már a boltokban lesz, ezért a celeb promóciós turnéra indult, hogy végigjárja a magyar médiákat. Hát minket is jól körbejárt, vagyis mi őt. "Bármilyen meglepő is az én megosztó személyiségemmel kapcsolatban, eddig csak pozitív kritikákat kapott a könyv" - meséli a tabutv.hu riporterének Steiner Kristóf, akinek a szíve-lelke benne van a műben.

"Eddig bármit csináltam, igazából sokkal inkább a botránykeltés volt a célom vagy hogy megosszam az embereket, de most úgy gondoltam, hogy már itt az ideje, hogy kicsit komolyan beszéljünk" - mondta el a tabutv.hu-nak adott interjújában Kristóf, aki a könyvében nem fejti meg, hogy miért lett meleg.

Steiner szerint a könyve alapvetően nem a homoszexualitásával foglalkozik annak ellenére, hogy ez egy meghatározó szelet az Ő életében. "A homoszexualitás nem a családom vagy a barátaim miatt jár számomra a legnagyobb nehézséggel, hanem mert a médiában kizárólag ez alapján azonosítalak be. Teljesen mindegy hogy én mit csinálok: könyvet írok, filmkritikát írok vagy szinkronizálok" - tette hozzá a Tabu Tv videójában Steiner Kristóf, aki szerint a magyar közönség még éretlen.

"Elég kimondani azt, hogy valaki meleg és odasereglik az összes internetező és az összes tv néző, mert ez számukra még óriási kuriózum. Olyan nekik, mintha valami állatkert lenne vagy cirkusz" - fejezi be a gondolatmenetét a Viva Tv ex-műsorvezetője, akivel az Esti Frizbi forgatásán a Gumimatraccal a Gangeszen című könyvéről beszélgettünk.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1971 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x