Interjú Liz Mitchellel, a Boney M énekesével
Címlap / Showbiznisz / Interjú Liz Mitchellel, a Boney M énekesével

Interjú Liz Mitchellel, a Boney M énekesével

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A Boney M feat. Liz Mitchell formáció ismét Budapestre érkezett. A Tabu Tv stábja exkluzív interjút készíthetett az énekesnővel, aki lányával együtt állt az internetes sztártévé kamerája elé. Elmesélték az első közös munka történetét, de a világsztároknak kijáró különleges bánásmódról és rengeteg kulisszatitokról is esett szó! 

A legendás pop együttes, amelynek a 70-es, 80-as évek számtalan slágerlistás dalát köszönhetjük, november 14-én újra Magyarországra jött, hogy Budapesten adjon koncertet! A tabutv.hu riportere az együttes sajtótájékoztatóján kapott lehetőséget arra, hogy néhány percet beszélgessen Liz Mitchellel és lányával, akik a borzasztó út ellenére boldogan álltak kamera elé.

"Az együttes érkezése eléggé kalandos volt, hiszen az elmúlt tíz év legnagyobb vihara most érte el Angliát és az utolsó gépek között engedték őket felszállni. A felszállás utáni első tíz-tizenöt perc az nagyon komoly volt, csapkodta jobbra-balra a gépet és esett az eső, de amikor kiértek a viharból, akkor már napsütés volt végig, azt mondták" - meséli a tabutv.hu riporterének Marschall Norbert, a koncert szervezője.

"A lányom most van itt először, ez volt az első útja Budapestre. Én már többször voltam itt és úgy gondolom, hogy az egyik leglenyűgözőbb város a világon Budapest" - mondta el a tabutv.hu-nak adott interjújában Liz Mitchell, aki ezúttal a lányával állt színpadra.

A Boney M énekesének és lányának nem éppen úgy alakult az első fellépése, ahogyan szerették volna. "A csapatból az egyik énekes lemondta az aznapi fellépést és ekkor szóltam a lányomnak, hogy be kell ugrania. Mondtuk neki, hogy menj el wc-ra, szedd össze magad és amikor Ausztriába érsz, csak rohanj a reptérre, valaki kimegy eléd, gyere be, nem kell készülni, csak ugorj be. Ez volt az első alkalom. A lányom mindenféle próba nélkül kiállt a színpadra, szóval egy őstehetségről van szó" - osztotta meg a Tabu Tv internetes videójában Liz Mitchell, aki várhatóan hamarosan újra városunkba érkezik, hiszen a lánya nagyon érdeklődik az itteni belsőépítészet után.



(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2308 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x