Egyelőre az interneten folytatja Boros és Bochkor
Címlap / Showbiznisz / Egyelőre az interneten folytatja Boros és Bochkor

Egyelőre az interneten folytatja Boros és Bochkor

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

Lapszemle: Az interneten jön vissza a Bumeráng, sőt úgy tudni, a frenkvencia is meglesz! Balázsék viszont átigazoltak az új adóhoz. 

Bár frekvenciájuk még most sincs a volt slágereseknek, megint hallhatók, mint eddig, reggel hattól tízig. – Nem adjuk fel, a www.slagerradio.hu-n ugyanúgy folyatjuk, mint eddig. Vogci, Bocsi, Edina, Bryan, Márta néni ugyanúgy velünk van ma reggeltől, mint 10 éve  –  újságolta Boros Lajos a Blikknek.

A hírek szerint a Sláger Rádió vezetői megegyeztek a Roxy Rádió tulajdonosaival a bérleti szerződésről. Már csak a megszűnő frekvencia amerikai tulajdonosának kell rábólintania az üzletre. Boros Lajos elmondta a Borsnak, hogy máris véget ért a Bumeráng kényszerszünete. – Az első Bumeráng nélküli napom egyben az utolsó is volt. Péntektől a Sláger Rádió internetes oldalán biztosan jelentkezünk, és valószínűleg a Roxy Rádió frekvenciáján is.

A Danubius Piritós csapata viszont átigazolt az új adóhoz. A Class Fm húzónevei: Sebestyén Balázs, Vadon János, Rákóczi Ferenc, Kovács Áron, Vágó Piros, Jáksó László és Abaházi Csaba – mondta a Borsnak Kalló Krisztina, a Class Fm képviselője.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 966 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x