Overdose-t ketten is alig bírták tartani
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Overdose-t ketten is alig bírták tartani

Overdose-t ketten is alig bírták tartani

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

Három hetes vidéki tartózkodás után péntek este szigorú biztonsági intézkedések közepette érkezett meg Overdose a Nemzeti Lóverseny Kft. alagi telepére, hogy végre megszokott helyén kezdhesse meg téli pihenőjét és remélhetően tavaszi felkészülését. 

 

Rendezvénynaptár
Szombat reggel került sor első sétájára a százhúsz éves hársfák körül, amelyek még látták Patience-t, Festetics herceg kilenc versenyben veretlen lovát. Overdose már tizenkettőnél tart. Farkas Ferenc és Vajtó Lajos az NL Kft. ügyvezető igazgatói, akik öt hónapja, Ribárszki Sándor idomár, aki két hónapja nem látta a telivért egyöntetűen állapították meg, hogy Overdose kirobbanó erőben van, amelyet hamarosan be is bizonyított, mivel idomárja és állandó munkalovasa, Budinszki Barbara két oldalról fogva is alig bírták tartani.


Overdose néhány kör megtétele után visszakerült hófehérre festett boxába, minderről videófelvétel is készült híveinek megnyugtatására, s mindazon kósza hírek cáfolatára, amelyek az elmúlt hetekben néhány sajtóorgánumban olvashatóak voltak.


Overdose péntek este a lószállítóból kiszállva azonnal besétált a számára felújított hatboxos istállóba. Az üresen álló boxok közül öt havi távollét után is felismerte a sajátját, ott meghempergőzött a szalmában, megvacsorázott, és "lefeküdt aludni".(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
 
 
[ 1777 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x