Bródy János már unja a dalát!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Bródy János már unja a dalát!

Bródy János már unja a dalát!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-20

Ez a nap más mint a többi, ezt te is jól tudod... de mindez már harmincadszorra soknak bizonyult Bródy Jánosnak, aki néhány percre már meg is bánta, hogy megírta a dalt. A zenész egyébként gyerekek szájából hallgathatta végig ennyiszer Halász Judit nótáit, hiszen Ő maga tartotta a szereplőválogatást lemezéhez. 

"Ma már nem szeretném többé hallani a Boldog születésnapot!" - kiáltott fel a gyerekeknek Bródy János, aki egy szereplőválogatás kapcsán hallgatta meg több száz gyerek énekét. "Nagyon sokan választották ugyanazt a dalt. A Micimackót és a Boldog születésnapot kellett a legtöbbször végighallgatni, és azért már úgy a harmincadik Boldog születésnap után már egy kicsit bántam, hogy én ezt a dalt így írtam meg" - meséli a tabutv.hu riporterének a zenész, akinek nagyon nehéz volt nemet mondania a nem megfelelően szereplő kicsiknek.

Bródy elárulta, hogy nagyon izgultak a válogatáson résztvevő gyerekek, de ennek ellenére nagyon igyekeztek. "A gyerekeknek nagyon tiszta hangjuk van, még romlatlanok. Ezeket a dalokat mindenhol szívesen éneklik a gyerekek, még a határon túl is" - mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában Bródy János, aki Tiszta hangok címmel jelentette meg legújabb kiadványát.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
  
 
[ 2425 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x