Dundika a dohányzók ellensége
Címlap / Showbiznisz / Dundika a dohányzók ellensége

Dundika a dohányzók ellensége

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

A modell egyáltalán nem bírja a füstöt, és ennek hangot is ad! Dundika pszichésen nem szereti a dohányfüstöt, de ez nem csak szellemi, hanem testi gondokat is okoz neki: a hangszálainak egyáltalán nem tesz jót, ha dohányosok közt múlatja az időt. A gyönyörű lány már évek óta énekesnek készül, így egyáltalán nem ötül neki, ha a füst miatt totálisan bereked. 

A Tabu Tv megtudta: a füst nagyon gyorsan megtelíti Dundika hangszálait, ami abszolút rosszat tesz nekik. "Alapból is van egy rekedtsége a hangomnak, de akkor amikor füst van a közelemben, akkor aztán képes vagyok totálisan berekedni" - mondta el a tabutv.hu videójában a modell, aki már másfél éve jár énektanárhoz.

"Pszichésen nem szeretem a füstöt. Tudom, hogy nagyon sokan meg fognak lincselni ezért, de abszolút ellene vagyok a dohányzó embereknek. A közelemben nem nagyon gyújthatnak rá, persze ha most itt rágyújtanak, akkor nem mondom nekik, hogy légyszíves menj már innen a közelemből, de egyáltalán nem szeretem" - meséli a tabutv.hu riporterének Szentiványi Hajnalka, aki szerint a hangjának sem tesz jót a dolog.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3556 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x