Gesztesi már készül a karácsonyra
Címlap / Showbiznisz / Gesztesi már készül a karácsonyra

Gesztesi már készül a karácsonyra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-04

Gesztesi Károly válása óta csak nagyon ritkán ad interjút a sajtó munkatársainak, de az internetes sztártévével most mégis kivételt tett. A színész elárulta, hogy néhány napja az összes gyereke nála volt, és együtt díszítették fel a házat. Pankának ez lesz az első olyan karácsonya, amit már igazából megél, de azt már nem árulta el a színész, hogy Liptai Claudiával és közös gyerekükkel együtt töltik-e a szentestét. 

Már a hírességek is elkezdtek készülni a karácsonyra. "Tegnap már feldíszítettem a házat, pont nálam volt az összes gyerekem. Mondtam, hogy csukják be a szemüket arra az öt percre, amíg meggyújtottam a gyertyákat meg az égőket. Nagy házról van szó, úgyhogy nagy meló volt, de nagyon boldogok voltak, amikor kinyitották a szemüket" - meséli a tabutv.hu riporterének Gesztesi Károly, akivel a Vapiano új éttermének megnyitóján beszélgettünk.

"Panka az összes fiúval összeölelkezve, becsukott szemmel, a földre borulva, a nappaliban várták, hogy mikor mondom azt, hogy na akkor most mehet. Amikor mondtam, akkor isteni élmény volt látni, ahogy csillogó szemekkel néznek. Pankának valóban ez az első olyan karácsonya szerintem, amit valóban megél, de nagyszerű volt" - mondta el a Tabu Tv videójában Gesztesi, aki arra már nem szeretett volna válaszolni, hogy Liptai Claudiával együtt tölti-e a szentestét. A színész elmondta, hogy gondolkodott azon, hogy idén műfenyőt vesz, de mégis az igazi mellett döntött.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1936 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x