Stallone a nyakát törte a forgatáson
Címlap / Showbiznisz / Stallone a nyakát törte a forgatáson

Stallone a nyakát törte a forgatáson

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

A hollywoodi akcióhős szerencsére túlélte a súlyos sérülést, de meg kellett műteni és fémlapot kellett a nyakába tenni. 

Sylvester Stallone az egyik férfimagazinnak adott, holnap megjelenő nyilatkozatában elmondta, hogy új filmje, a The Expendables (A feláldozhatók) forgatása eldurvult. A híres pankrátorral, Stone Cold Steve Austinnal folytatott "gonosz" verekedése közben megsérült.

Stallone írta és rendezte a több akciósztárt (Arnold Schwarzeneggert, Bruce Willist, Mickey Rourke-ot, Dolph Lundgrent) és a nemrég elhunyt Brittany Murphy színésznőt felvonultató filmet. Szerinte a filmben szereplő a hét kemény fickó folyton "ész nélkül püffölte egymás, az egyikük keményebb volt, mint a másik". "Nem vicc, a kaszkadőrök már kegyelemért könyörögtek."


A hajvonalánál eltört a nyakam - mondta Stallone. "Eddig nem meséltem el senkinek, de egy nagyon súlyos műtétem volt utána."

"Most egy fémlap van a nyakamban."

A The Expendables című film néhány zsoldosról szól, akik elvállaltak egy megbízatást egy diktátor hatalmának megdöntésére.

Stallone nem először szenved súlyos sérülést filmforgatás közben. A Rocky IV. forgatásán Dolph Lundgren úgy megütötte, hogy később mentőhelikopter szállította kórházi sürgősségi osztályra a szállodájából.
 


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7862 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x