Stohl: Elég volt, befejeztem! A Barátok közt vérbe borul!...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Stohl: Elég volt, befejeztem! A Barátok közt vérbe borul!

Stohl: Elég volt, befejeztem! A Barátok közt vérbe borul!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Lapszemle: Megöregedtem és elfáradtam, legalábbis a Reggelihez - vallja Stohl András, aki többé már nem köszönti az RTL Klub nézőit a kora reggeli adásban. Közben két pártra szakítja a rajongókat a milliós nézettségű Barátok közt sorozatban dúló testvérháború. 

 

Rendezvénynaptár
Stohl 12 év után szállt ki a Reggeli műsorból - írja a Blikk. A színész úgy érzi, egy kicsit lassítani kell, már amennyire lehet, hisz továbbra is kilenc darabban játszik a Nemzetiben, áprilisban újra indul a Tűzvonalban forgatása, és a csatorna is számít rá a nagy produkcióknál. Maradt tehát bőven feladata, pihenésnek és lazításnak pedig ott a család; a nagylányok, Rebeka és Luca, párja, Ancsika és a 15 hónapos kora dacára meglepően cserfes kislányuk, Franciska.

Berényi Miklós és Berényi Attila tábora is képes lenne ölre menni kedvence győzelméért. Az erőszak átveszi uralmát a Mátyás király téren is, ahol folytatódnak a cselszövések. – Egy-egy hosszabb sorozat szereplői szinte családtaggá válnak: olyanok, mintha a rokonaink vagy a barátaink lennének, akiknek ráadásul bepillanthatunk a magánéletébe. Ez a sikerük titka – mondta a Borsnak Réz András esztéta.
 
 
 
[ 1171 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x