Hajdú: majdnem megölték az apám !
Címlap / Showbiznisz / Hajdú: majdnem megölték az apám !

Hajdú: majdnem megölték az apám !

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-23

Lapszemle: Hajdú Péter apját negyven fokos láz kínozta, de az ügyeletes orvos nem volt rá kíváncsi. Ha a fia nem viszi kórházba, valószínűleg már nem is élne. A producer egyébként kíméletlen fogyókúrába kezdett. 

A 81 éves Hajdú József szervezetét súlyos kór, bakteriális, gyulladásos betegség támadta meg. – Azt javasolták, vegyen be lázcsillapítót – emlékezett Hajdú a borzalmas éjszakára a Borsban. – Mivel a láza nem csökkent, a felesége újra tárcsázta az orvost. Ismét csak annyit közöltek, nem tudnak kimenni, és azt tanácsolták, háromóránként vegyen be két-két lázcsillapítót. Reggelig egy levéllel szedett be, s továbbra is csak 39,5 fokig ment le a láza – magyarázta. A Frizbi producere reggel lLemondta az összes tárgyalását, és édesapjáért sietett, akinek a BKV-sztrájk miatt a taxira is három órát kellett volna várnia.

Hajdú Péternek muszáj fogynia, hiszen új kenyéradó gazdája, a TV2 közölte vele: ha képernyőre akar kerülni februári műsorában, meg kell szabadulnia a fölöslegétől. A Blikk úgy tudja, a 91 kilós Hajdúnak 80-ra kell lemennie. A producernek már sikerült is leadnia hat kilót, versenysúlya eléréséhez azonban nem szabad feladnia a küzdelmet.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2374 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x