Brittany Murphy halálát tüdőgyulladás és gyógyszer okozta...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Brittany Murphy halálát tüdőgyulladás és gyógyszer okozta

Brittany Murphy halálát tüdőgyulladás és gyógyszer okozta

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

Tüdőgyulladásban hunyt el Brittany Murphy, de a színésznő halálában vérszegénység és receptre kapható gyógyszerek is közrejátszottak - derült ki a halottkém csütörtökön közzétett jelentéséből. 

 

Rendezvénynaptár
A halál elsődleges oka fertőző tüdőgyulladás volt, amelyhez vashiányos vérszegénység és kiterjedt gyógyszermérgezés járult - fogalmaz a Los Angeles megyei halottkémi hivatal jelentése. A 32 évesen, 2009. december 20-án elhunyt színésznő halálát véletlen balesetből származó halálesetnek nyilvánították.


A halottkémi hivatal szóvivője nem akart részletesebb felvilágosítást adni arról, hogy pontosan milyen gyógyszerek is játszottak közre Murphy halálában, mindössze annyit árult el, hogy receptre kiváltható szerekről van szó. További részletek csak hetek múlva, a teljes jelentés elkészültével lesznek elérhetők.

A Fiúk az életemből, a Nyolc mérföld és más filmek révén ismertté vált színésznő hollywoodi otthonában esett össze, férje és anyja szerint ugyanakkor nem élt vissza gyógyszerekkel és étkezési zavarai sem voltak. A hozzátartozók szerint a színésznő halála előtt néhány nappal influenzaszerű tüneteket észlelt magán.
 
 
 
[ 3348 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x