Jacko kopasz volt és kórosan sovány
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Jacko kopasz volt és kórosan sovány

Jacko kopasz volt és kórosan sovány

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-23

Elkészült a jelentés Jacko halálának okáról: már nagyon beteg volt, de gyógyszer-túladagolás végzett vele 

Újabb szomorú történet végére tehetünk pontott, elkészült a tavaly nyáron elhunyt Michael Jacksonról is a halottkém hivatalos nyilatkozata. Az irat megerősít néhány gyanút, például, hogy a pop király halála előtt már csont sovány és kopasz volt.

Jacksonnak alig volt haja, ezért parókát viselt, szemöldöke és szája is tetoválva volt, a halála előtti időszakban, pedig lehetséges, hogy anorexiával küzdött.  Halála idején krónikus tüdőgyulladásban szenvedett, és vért is találtak mindkét tüdejében.

"Elöl már kopasz volt, a paróka alatt csak kevés rövid, göndör haja volt. A fejbőre mellett a szemöldöke is sötét színűre volt tetoválva, az ajkak pedig rózsaszínre. Jackson nagyon vékony volt az alap testalkatához képest, ez anorexiára utal. Az ilyen kóros soványságban szenvedő személyek gyógyszereit nagyon óvatosan kellett adagolni, mivel a vékony, illetve anorexiás embereknek alacsonyabb dózis is elég" - mondja a halottkém.

Megerősítette azt is, hogy Jackson "akut propofol mérgezésben" hunyt el, de ezen kívül számos más fájdalomcsillapító, illetve hangulatjavító szert is találtak a vérében.
 
 
[ 6366 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x