Vadon Jani falra mászott
Címlap / Showbiznisz / Vadon Jani falra mászott

Vadon Jani falra mászott

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Falra mászott, sőt, mi több, egészen a plafonon volt Vadon Jani! A belevaló rádiós lába alól Szabó Erika és Dombóvári Vanda miatt csúszott ki a talaj. 

Még mielőtt bárki azt hinné, hogy a két szépség valami galádsággal tört borsot Jani orra alá, le kell szögeznünk: az eset tényleg megesett, de a hírességek Magyarország legnagyobb és legújabb falmászó klubjában estek egymásnak, pontosabban a falnak.

- A lányok iszonyatosan profi módon másztak, úgyhogy tudtam, itt nincs kecmec, nekem is teljesítenem kell. Bár nem voltak teljesen kiegyenlítettek az erőviszonyok, hisz Vanda például komoly sportolói múltra tekint vissza, azt hiszem, tavaly is az előkelő második helyen végzett a tűsarkú futóversenyen – tréfálkozott Vadon Jani, a Class FM Morning Show-jának műsorvezetője, miután egy pók fürgeségével mászta meg pillanatok alatt a Spider Club legtechnikásabb falait is.


Nem csoda, hisz Jani már négy éve a mászás szerelmese, igaz a valódi sziklafalakat jobban kedveli. Dombovári Vanda szinte meg sem hallotta, hogy a rádiós rajta köszörülte a nyelvét, annyira az élmény hatása alá került.

- Adrenalin sokkot kaptam – kapkodta a levegőt, miután teljesítette a majd’ 8 méteres távot – Beszerzek minden szükséges felszerelést és ezután ki sem lehet engem innen robbantani. Nincs mese, rákattantam a falmászásra!


Vanda elárulta, hogy Szabó Erikához hasonlóan, ő is küzd némi tériszonnyal.

- A falmászás varázsát elsősorban az adja, hogy az ember saját magát győzi le. Ez már önmagában hatalmas sikerélmény, a mellé párosuló adrenalin fröccs pedig betetőzi az érzést – tette hozzá a Barátok Közt egykori Tildája.

Müller Attilát – bár csak úgy, mint Vadon Jani, rutinos mászónak számít – teljesen lenyűgözte a terem egyik legnehezebb pályája, az úgynevezett Speed Wall.

- Az akarás megvolt, de azért látszik rajtam a több hónapos kihagyás. Meg is fogadtam, hogy hetente egyszer-kétszer nekirugaszkodom, hogy a jó idő beköszöntére újra formába hozzam magam – ígérte.


Míg a többiek kifújták magukat, addig Rippel Feri hajmeresztő akrobatikus elemekkel megspékelve mászta a falakat. Testvére Viktor pedig vállsérülése miatt – legnagyobb sajnálatára – nem tudta kipróbálni az izgalmas fogásokat. Kammerer Zoli még kezdőnek számított a csapatban, náluk kissé szerényebben teljesítette a feladatot.

A legnagyobb meglepetést talán Szabó Győző okozta, aki erőteljesebb testfelépítése mellett is játszi könnyedséggel jutott a fal tetejére.

- Kamasz koromban másztam utoljára, de az izmaim még emlékeztek. Remélem, hogy lesz időm ide lejárni, annál is inkább, mert még 5 kg-tól szeretnék megszabadulni – zárta Győző.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5061 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x