Műkörmös lesz a teniszcsillagból?
Címlap / Showbiznisz / Műkörmös lesz a teniszcsillagból?

Műkörmös lesz a teniszcsillagból?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-09

Dolgozni akar, vagy csak unatkozik? Netán elfogyott a pénze? Nos, egyik sem. Serena Williams ugyan valóban beiratkozott egy műkörmös tanfolyamra, de az ok egészen más. 

A teniszcsillag Serena Williams pályát módosít, a sportról átnyergel a szépségiparra. Serena ugyanis műkörmös tanfolyamra jár. Williams annyira szeret kozmetikai szalonba járni, főként körmeit megcsináltatni, hogy eldöntötte él tanuló lesz abban a floridai iskolában ahová beiratkozott.

Serena Williams

Blogjában így számolt be döntéséről,"Senki sem szeret annyira körmöshöz járni, mint én. Négynaponta biztos, hogy megyek manikűrre, pedikűrre meg hetente járok. Innen jött a zseniális ötlet, hogy letegyem a műkörmös vizsgát. Amellett, hogy egy műköröm kollekciót készülök megjelentetni, úgy gondoltam, logikus lépés, hogy letegyem ezt a szakmát. Az Australian Open után hazajöttem és rögtön kerestem egy iskolát, végül egy 240 órás kurzus mellett döntöttem. Első nap izgultam egy kicsit, már este kikészítettem a könyveimet és eszközeimet." Nem csak a legügyesebb diák akarok lenni, de a legdivatosabb is. Aztán ne lepődjenek meg, ha felbukkanok részmunkaidőben, egy műkörmös szalonban. Annak ellenére, hogy kemény sportoló, megmutatta többször nőies oldalát, Serena már évek óta divattervezőként is tevékenykedik.

Forrás: Napiász Online
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3228 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x