Elton John: Jézus meleg volt!
Címlap / Showbiznisz / Elton John: Jézus meleg volt!

Elton John: Jézus meleg volt!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-01

Elton John legújabb kijelentései legjobb esetben megosztók, legrosszabb esetben botrányosak. Bár elképzelhető, hogy egy kis hírverésre szeretne szert tenni, ugyanis már rég hallatott magáról a bulvársajtóban. A legutóbbi interjúban nem csak szokatlan vallási nézeteit tette közre, de beszámolt szerelmi csalódásairól, és kábítószer fogyasztásáról. 

Elmondta, hogy mindig a fiatalabb férfiakra bukott. "Fojtogattam őket a szeretetemmel, utaztattam őket, megpróbáltam ismertetni velük a világot. Drága ékszerekkel és ruhákkal halmoztam el őket, vagy autót vettem nekik. Nem dolgoztak, én tartottam el őket. Többször követtem el ezt a hibát, és fél év után már unatkoztak, és utáltak engem. Nem szándékosan, de elvettem az önbecsülésüket."

A legendás zenész azt mondta, nem tud ellenállni a kábítószernek, így inkább teljesen elkerüli. "Van, akinek egy gramm kokain egy hónapig kitart, de nekem kell az egész egyszerre, utána meg még több. A végén az egész csak a depresszióhoz vezet."

A kereszténységről így vélekedik Elton John: "Szerintem Jézus egy nagyon empatikus, szuper-intelligens meleg férfi volt, aki átérezte, az emberek problémáit." Elton évek óta megmutatja saját emberbarát oldalát, rengeteget jótékonykodik, mint mondaja, azért, hogy vezekeljen azokért az évekért, amikor drogfüggő volt.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2088 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x