Elton John: Jézus meleg volt!
Címlap / Showbiznisz / Elton John: Jézus meleg volt!

Elton John: Jézus meleg volt!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-03

Elton John legújabb kijelentései legjobb esetben megosztók, legrosszabb esetben botrányosak. Bár elképzelhető, hogy egy kis hírverésre szeretne szert tenni, ugyanis már rég hallatott magáról a bulvársajtóban. A legutóbbi interjúban nem csak szokatlan vallási nézeteit tette közre, de beszámolt szerelmi csalódásairól, és kábítószer fogyasztásáról. 

 

Elmondta, hogy mindig a fiatalabb férfiakra bukott. "Fojtogattam őket a szeretetemmel, utaztattam őket, megpróbáltam ismertetni velük a világot. Drága ékszerekkel és ruhákkal halmoztam el őket, vagy autót vettem nekik. Nem dolgoztak, én tartottam el őket. Többször követtem el ezt a hibát, és fél év után már unatkoztak, és utáltak engem. Nem szándékosan, de elvettem az önbecsülésüket."

A legendás zenész azt mondta, nem tud ellenállni a kábítószernek, így inkább teljesen elkerüli. "Van, akinek egy gramm kokain egy hónapig kitart, de nekem kell az egész egyszerre, utána meg még több. A végén az egész csak a depresszióhoz vezet."

A kereszténységről így vélekedik Elton John: "Szerintem Jézus egy nagyon empatikus, szuper-intelligens meleg férfi volt, aki átérezte, az emberek problémáit." Elton évek óta megmutatja saját emberbarát oldalát, rengeteget jótékonykodik, mint mondaja, azért, hogy vezekeljen azokért az évekért, amikor drogfüggő volt.


 
 
[ 1633 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x