Plakátokat terveztek a sztárok
Címlap / Showbiznisz / Plakátokat terveztek a sztárok

Plakátokat terveztek a sztárok

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Ceruzával, tollal, fényképezőgéppel, fénykép-szerkesztő programmal ügyeskedtek hírességeink, hogy Jack bácsi egyedi nedűjének plakátot tervezzenek. A nem mindennapi alkotásokból tegnap nyílt kiállítás. Gáspár Laci ceruzát ragadott és rajzolt, ahogy Varga Feri is, míg Debreczeni Zita fotósorozatot készített. Hajas Laci pedig fiatalkori fotóját használta fel a plakáthoz. 

Tóth Gabi, Debreczeni Zita, Labancz Lilla, Dombóvári Vanda, Nagy Adri, Terecskei Rita és Sidi (Zanzibar), az Animal Cannibals, Varga Feri, Gáspár Laci, Hajas Laci és Kowa bevetette kreativitását és plakátot tervezett Jack bácsi füstös ízű nedűjének, amely stílusával is maradandót alkotott. Elég csak a jellegzetes fekete-fehér design-ra és a szögletes üvegre gondolni. Sokan nem tudják, hogy Frank Sinatra annyira szerette a fekete-fehér italt, hogy saját maga hozott létre egy képzeletbeli Jack Daniel’s fan clubbot. Még egy címert is tervezett magának. Éppen ezért hazai hírességeink is tervezésbe kezdtek.


Debreczeni Zita fotósként saját unokatestvéréről készített sorozatot a Jack szellemiségben. Gáspár Laci ceruzát ragadott és koncertplakátot rajzolt, míg Varga Feri párjával, Balássy Bettivel örökítette meg magát.

"Talán édesanyámtól örököltem a kézügyességet, de nem tartom magam igazán jó rajzolónak" – vallotta be az énekes.

Tóth Gabi is magát csempészte a megálmodott plakátra, míg az Animal Cannibals legénysége ismét vicces oldalról közelítette meg a feladatot.


"Az én plakátomon az szerepel: én tisztán szeretem, Ricsi lapján pedig annyi, hogy én pedig jéggel. Ez egy időszakos darab, mert szigetelőszalaggal ragasztott rá egy jégkockát" – nevetett Qka MC.

Hajas Laci alkotása is sokak arcára mosolyt csalt, mert magáról egy fekete-fehér, igazán Jack-es bajuszú fotót szerkesztett a plakátra. Dombóvári Vanda pedig Vári Zsolt festőművész alkotását gondolta tovább.


"Annyira nem vagyok exchibicionista, hogy egy ilyen felkérésre saját magamat fessem le, de úgy gondoltam, hogy a művészetben mindent lehet és az kifejező, ha hozzáfestek egy rólam készült alkotáshoz. Így született meg a kép, amelynek, több értelmezési lehetősége is van, de a lényeg, hogy a Jack mindig ott van a gondolataimban" – árulta el Vanda.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 3212 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x