Johnny Depp féltékeny párja miatt kiszáll egy filmből
Címlap / Showbiznisz / Johnny Depp féltékeny párja miatt kiszáll egy filmből

Johnny Depp féltékeny párja miatt kiszáll egy filmből

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

A színész élettársa, Vanessa Paradis azért lázadt fel, mert a forgatókönyv szerint a filmben Depp forró szexjelenetbe bonyolódik Angelina Jolie-val. 

A 37 éves francia énekesnő csak nemrég tudta meg, hogy a The Tourist című, most készülő film forgatókönyve szerint Johnny Depp a zuhany alatt hosszú és forró szexjelenetbe bonyolódik a másik főszereplővel, Angelina Jolie-val.

A film forgatását már megkezdték Velencében, ez azonban nem akadályozta meg Vanessa Paradist abban, hogy partnerétől vehemensen követelje: szálljon ki a produkcióból.


A New York Post értesülései szerint a 46 éves Depp engedett a zsarolásnak és most már arról tárgyal a film készítőivel, hogyan szállhatna ki. A lap forrása azt mondta, nem tudja, hogy a tárgyalások sikerre vezettek-e már. Állítólag már az is felmerült, hogy Brad Pitt vagy Leonardo DiCaprio ugorjon be Depp helyett.

Paradis és Depp 12 éve él együtt, két gyermekük van, a 10 éves Lily-Rose Melody Depp és a hétéves John Christopher "Jack" Depp III.

Angelina Jolie és mostani partnere, Brad Pitt pont egy filmforgatáson szeretett egymásba, a Mr & Mrs Smith készítése közben Pitt otthagyta Jennifer Anistont, akkori feleségét.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2562 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x