Johnny Depp féltékeny párja miatt kiszáll egy filmből
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Johnny Depp féltékeny párja miatt kiszáll egy filmből

Johnny Depp féltékeny párja miatt kiszáll egy filmből

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

A színész élettársa, Vanessa Paradis azért lázadt fel, mert a forgatókönyv szerint a filmben Depp forró szexjelenetbe bonyolódik Angelina Jolie-val. 

 

Rendezvénynaptár
A 37 éves francia énekesnő csak nemrég tudta meg, hogy a The Tourist című, most készülő film forgatókönyve szerint Johnny Depp a zuhany alatt hosszú és forró szexjelenetbe bonyolódik a másik főszereplővel, Angelina Jolie-val.

A film forgatását már megkezdték Velencében, ez azonban nem akadályozta meg Vanessa Paradist abban, hogy partnerétől vehemensen követelje: szálljon ki a produkcióból.


A New York Post értesülései szerint a 46 éves Depp engedett a zsarolásnak és most már arról tárgyal a film készítőivel, hogyan szállhatna ki. A lap forrása azt mondta, nem tudja, hogy a tárgyalások sikerre vezettek-e már. Állítólag már az is felmerült, hogy Brad Pitt vagy Leonardo DiCaprio ugorjon be Depp helyett.

Paradis és Depp 12 éve él együtt, két gyermekük van, a 10 éves Lily-Rose Melody Depp és a hétéves John Christopher "Jack" Depp III.

Angelina Jolie és mostani partnere, Brad Pitt pont egy filmforgatáson szeretett egymásba, a Mr & Mrs Smith készítése közben Pitt otthagyta Jennifer Anistont, akkori feleségét.

 
 
[ 2348 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x