Gianni és az erotikus étkezés
Címlap / Showbiznisz / Gianni és az erotikus étkezés

Gianni és az erotikus étkezés

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-30

Mindenki kedvenc olasz séfje ezúttal felújíttatta az éttermét, és ahogyan készen lett a művelettel, egyből sajtótájékoztatót rittyentett. Gianni Annoni ezen a jeles eseményen számolt be az internetes sztártévé riporterének arról, hogy szerinte az étkezés nem csak a létfenntartás miatt fontos, hanem erős szexuális töltettel is rendelkezik. A szakács tehát egy-egy vacsoránál nem csak az ízekre, hanem partnere étkezésére is odafigyel. És hogy mitől erotikus az evés? Gianni elárulja a videóban! 

"A legszebb az, amikor az ember a konyhában együtt tud főzni és bohóckodni. Szoktam együtt főzni a párommal, utána eszünk, és utána, ...hmm... eszünk! Az ételnek van egyfajta erotikája! Ahogy eszi az ember, az már egy kommunikáció. Attól függ, hogy hogy viszed a szádhoz az ételt, hogy eszed meg a desszertet, a fagyit!" - meséli a tabutv.hu riporterének Gianni Annoni, akivel éttermének felújítása után beszélgettünk.

Az Arany János utcai olasz étteremben Gianni arról is beszámolt, hogy nem csak az étkezési szokásokat, hanem egyéb apróságokat is meg szokott figyelni az embereken. "Az ember nagyon sokat kommunikál szemmel, és az egyéb tetteivel is. Úgy gondolom, hogy elsősorban egy nőnek kell elbűvölnie egy férfit!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Gianni, aki jelenlegi párját nem az érkezési szokásai alapján választotta ki.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2896 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x