Dolák-Saly Róbert: Bulvár = emberi hülyeség!
Címlap / Showbiznisz / Dolák-Saly Róbert: Bulvár = emberi hülyeség!

Dolák-Saly Róbert: Bulvár = emberi hülyeség!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-20

Dolák Saly Róbert, a L’art pour l’art társulat Pandacsöki Boborjánja nem az a bulvárhős típus. Véleménye szerint tudni kell nemet mondani az interjúkra, tévés felkérésekre, és csak nevet azokon, akik csodálkoznak, hogy tele van velük a sajtó. A fordított pszichológia olybá tűnik, hogy náluk beválik, mert így is teltházasak a színházi előadásaik. 

Dolák Saly Róbert visszavonulót fúj, ha megkörnyékezik különböző bulvár újságírók. "A bulvár az egyik legharsányabb kifejeződése az emberi hülyeségnek." - vélekedik a színész, majd pedig jobban kifejti ellenérzéseit a mai médiával szemben a Tabu Tv sztárvideójában. "Sajnos velejárója ennek a világnak a bulvár. Nem zavar, csak nagyszerű lehetőség arra, hogy az ember kifejezze az a sok marhaságot, ami körülveszi" - nyilatkozta az előadóművész a tabutv.hu riporterének, akivel Ricsi Bohóc farsangi buliján beszélgettünk.

"Ha nézed a televíziós műsorokat és nézed az újságokat, amelyek ebben a műfajban, ebben a témakörben jelennek meg, úgy képernyőn, mint a már említett írott sajtóban, akkor a L’art pour l’art társulat nincs jelen. Soha nem volt jelen és nem is lesz."

"Cáfolva azt az elképzelést, hát hogy az úgy van, hogy az emberről mindenféléket írnak, és szegény színészek, szegény zenészek kénytelenek ezt elviselni. Innen jelentem, hogy az nem úgy van. Úgy van, hogy abban az ember részt vesz. Tehát, ha én nem akarom igazán, hogy rendszeresen jelenjenek meg rólam dolgok, akkor én azt az esetek 95 százalékában meg tudom akadályozni. Tehát nem nyilatkozom, nem megyek oda, nem foglalkozom vele és ha jönnek felkérések, akkor azt mondom, hogy nem, viszont látásra. Ilyen egyszerű. Akik a sajtóban vannak, ezt egyszer elkezdték és utána pedig csodálkoznak, hogy tele van velük az újság" - ecsetelte a színész-humorista a tabutv.hu riporterének.

"Akár a személyes, akár a társulat weboldalán is lehet tájékozódni arról, hogy mi történik velem vagy velünk. Ilyen értelemben nincs szükség arra, hogy mindenféle ál hülyeségekkel jelen legyünk. Hozzáteszem, hogy a színházi produkcióink teltházasak. Tehát valahol nem nagyon tévedünk ezzel a koncepcióval" - osztotta meg tapasztalatait és vonta le a konklúziót a L’art pour l’art társulat Boborjánja.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3691 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x