Opera készül Anne Nicole Smith életéből
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Opera készül Anne Nicole Smith életéből

Opera készül Anne Nicole Smith életéből

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Nem számít, mit gondoltunk Anne Nicole Smith-ről, vagy a döntésekről, amiket életében meghozott, egy biztos- mindig szórakoztató volt. A világ Anna Nicole Smith mániája egészségtelen volt, folyton azt vártuk, hogy mondjon vagy tegyen valami újabb hülyeséget. Ugyanakkor nem tudtuk levenni a szemünket érzéki szépségéről. 

 

Rendezvénynaptár
Az élete tragikomédia volt és még most, halála után is tovább szórakoztat minket. A londoni Royal Opera-ban 2011-től lesz műsoron az Anne Nicole Smith Opera.

Elaine Padmore, a Covent Garden opera-rendezője szerint "szellemes, okos, elgondolkodtató és szomorú lesz". Semmi kétség, Anne életében egy filmre vagy könyvre való tragédia volt, egy opera azonban határozottan furcsa megközelítés.
A Royal Opera House szerint "tökéletes az alapanyag, amit szöveges színházzá, nagyszabású musicallé vagy korunk drámai példázatává alakíthatunk". Az operaház megpróbál szélesebb tömegekhez közelíteni az Anne Nicole show-val. Meg vannak győződve róla, elkerülhető, hogy produkció botrányos legyen, de akárcsak Anna élete, úgy tűnik az egész elképzelés katasztrófára van ítélve.


 
 
[ 1553 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x