Opera készül Anne Nicole Smith életéből
Címlap / Showbiznisz / Opera készül Anne Nicole Smith életéből

Opera készül Anne Nicole Smith életéből

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-16

Nem számít, mit gondoltunk Anne Nicole Smith-ről, vagy a döntésekről, amiket életében meghozott, egy biztos- mindig szórakoztató volt. A világ Anna Nicole Smith mániája egészségtelen volt, folyton azt vártuk, hogy mondjon vagy tegyen valami újabb hülyeséget. Ugyanakkor nem tudtuk levenni a szemünket érzéki szépségéről. 

Az élete tragikomédia volt és még most, halála után is tovább szórakoztat minket. A londoni Royal Opera-ban 2011-től lesz műsoron az Anne Nicole Smith Opera.

Elaine Padmore, a Covent Garden opera-rendezője szerint "szellemes, okos, elgondolkodtató és szomorú lesz". Semmi kétség, Anne életében egy filmre vagy könyvre való tragédia volt, egy opera azonban határozottan furcsa megközelítés.
A Royal Opera House szerint "tökéletes az alapanyag, amit szöveges színházzá, nagyszabású musicallé vagy korunk drámai példázatává alakíthatunk". Az operaház megpróbál szélesebb tömegekhez közelíteni az Anne Nicole show-val. Meg vannak győződve róla, elkerülhető, hogy produkció botrányos legyen, de akárcsak Anna élete, úgy tűnik az egész elképzelés katasztrófára van ítélve.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1904 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x